Το να ακούγεται ένα όνομα για παραπάνω από μια ομάδες της Super League, τουλάχιστον γι’ αυτές που έχουν μια σχετική οικονομική ευχέρεια, δεν είναι κάτι καινούριο, ούτε κάτι που δεν θα ξανασυμβεί. Καμία έκπληξη, λοιπόν, δεν δημιουργεί το γεγονός ότι ο Τέεμου Πούκι βρίσκεται ταυτόχρονα στη λίστα τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ.

Ο Φινλανδός είχε γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες για τους κυπελλούχους Ελλάδας, αλλά τις τελευταίες ώρες «παίζει» δυνατά και για τους πρωταθλητές. Άλλωστε, στην Ένωση ψάχνονται για έναν επιθετικό πρώτης γραμμής, δεδομένου ότι δύσκολα θα επιστρέψει ο Σέρχιο Αραούχο, με τον 28χρονο να θεωρείται εξαιρετική επιλογή.

Σύμφωνα με τη «Sportime», στους «κιτρινόμαυρους» αρέσει ο ποδοσφαιριστής που αυτήν τη σεζόν, με τη φανέλα της Μπρόντμπι, σε 42 συμμετοχές βρήκε 19 φορές δίχτυα. Ο Πούκι μένει ελεύθερος, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του.

Η εφημερίδα ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, πως ο παίκτης προτάθηκε και στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρει πως ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό, αν και από το Λιμάνι δεν προβάλλεται ιδιαίτερα η περίπτωσή του.

Πάντως, ο Φινλανδός δεν είναι ο μόνος επιθετικός για τον οποίον ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς στο στόχαστρο και των τριών βρίσκεται και ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα.