Έχει πιάσει για τα καλά δουλειά ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του από το τέλος αυτής της σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει τις εντατικές επαφές επί ελληνικού εδάφους, με στόχο να μάθει ό,τι έχει να κάνει με τους «ερυθρόλευκους», για να αναλάβει όσο το δυνατόν πιο έτοιμος τα ηνία της ομάδας.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προτεραιότητα τη βραζιλιάνικη αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ και ήδη ψάχνει τις πρώτες προσθήκες. Ο 48χρονος τεχνικός έχει στηριχθεί πολύ σε παίκτες από τη χώρα του καφέ στη μέχρι στιγμής καριέρα του, καθώς κρίνει πως του ταιριάζουν στο πλάνο του και ξέρει πώς να τους αξιοποιήσει.

Ο Μαρτίνς αναμένεται να βάλει άμεσα τις βραζιλιάνικες «νότες» στον δικό του Ολυμπιακό. Ήδη λέγεται πως εξετάζει τέτοιες περιπτώσεις παικτών τόσο από την Πορτογαλία όσο και από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ακόμη και από την ίδια τη λατινοαμερικάνικη χώρα. Πάντως, παρά την ονοματολογία, μέχρι στιγμής μοιάζει να είναι νωρίς για τις όποιες επαφές.

Άλλωστε, με μήνυμά του στο Facebook, ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, διευκρίνισε ότι «όλα τα ονόματα που διαβάζετε για μετεγγραφές είναι “πασούλες” ατζέντηδων και ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. Μέχρι να τελειώσει το Πρωτάθλημα ούτε κουβέντα δε θα γίνει με παίκτες. Μην πιστεύετε τίποτα».