Τη στήριξη των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησαν μέσω του Twitter οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εν όψει του αποψινού-κρίσιμου αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου που θα κρίνει μία θέση στον τελικό του Champions League. Ο Κακά, ο Σέρχιο Ράμος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Εστεμπάν Γκρανέρο, ο Αλβάρο Αρμπελόα και ο Τσάμπι Αλόνσο ανάρτησαν σχόλια στις προσωπικές τους σελίδες στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αύριο (σήμερα) παίζουμε το σπουδαιότερο παιχνίδι της χρονιάς στο Μπερναμπέου. Θα δώσουμε τα πάντα, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερο», ήταν το μήνυμα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

«Αισθάνομαι ζέστη από 80.000 ψυχές που θα μας ωθήσουν στη νίκη. Το χρειαζόμαστε αυτό», ήταν η απάντηση του Σέρχιο Ράμος και σειρά είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σωστά! Το Μπερναμπέου είναι ικανό να μας ωθήσει στο τέλος της διαδρομής και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του, ο Γκρανέρο έγραψε: «Πρέπει να είναι να είναι μία μαγική βραδιά. Η επιστροφή στο Μόναχο αξίζει κάθε ώθηση» και έδωσε τον λόγο στον Αρμπελόα: «Ναι. Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία να φτάσουμε στο δέκατο ευρωπαϊκό».

Τέλος, ο Τσάμπι Αλόνσο ανάρτησε το εξής σχόλιο: «Θα γίνει! Αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό για την ομάδα και τους οπαδούς. Έτσι μας είπε ο Ζιντάν».

Πηγή: sport-fm.gr