EL Clasico έχουμε τη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου για το Copa Del Rey. Οι 2 ομάδες θα αναμετρηθούν για τα προημιτελικά του θεσμού. Πέρσι όμως βρέθηκαν αντιμέτωποι στο τελικό. Νικήτρια ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 στην παράταση με γκολ του Ρονάλντο.

Πρωτάθλημα Ισπανίας, Copa del Rey, ισπανικό super cup και Champions League. Σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στα τελευταία 12 ματς, οι Καταλανοί δεν έχουν χάσει σε κανονική διάρκεια αγώνα. Μοναδική ήττα είναι στην παράταση του τελικού του κυπέλλου του 2010-11 στο «Μεστάγια» με το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 103′.

Η Μπαρτσελόνα του σήμερα, για πολλούς κορυφαία ομάδα που έχει δει ποτέ ο πλανήτης, έχει κρατήσει τους Μερένγκες μακριά από τη νίκη σε 7 αγώνες της Primera Division, σε έναν του Copa del Rey, σε 2 του ισπανικού super cup και σε δύο Champions League. Μάλιστα, με εξαίρεση τον τελικό του κυπέλλου, η Ρεάλ έχει καταφέρει να αποσπάσει μόλις τρεις ισοπαλίες, καθώς σε 8 ματς νικήτρια ήταν η Μπαρτσελόνα!