Αρκετά ενοχλημένος από την απόφαση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να θέσει εαυτόν εκτός Εθνικής ομάδας μπάσκετ εμφανίστηκε ο Ηλίας Ζούρος σε δηλώσεις του, στο περιθώριο της ανοικτής προπόνησης που έγινε σήμερα.

«Δεν γίνεται αυτό. Δεν μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια με την Εθνική. Η ομάδα είναι πάνω από όλους», ήταν η απάντηση του ομοσπονδιακού προπονητή στο ενδεχόμενο αλλαγής απόφασης του διεθνούς σέντερ.

Νωρίτερα ο Ηλίας Ζούρος είχε εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη: «Ο Σχορτσιανίτης μας ενημέρωσε ότι αντιμετώπιζε ένα προσωπικό πρόβλημα. Έγιναν προσπάθειες αλλά εκείνος έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας», τόνισε ο τεχνικός και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κληθεί άλλος παίκτης.

«Είναι κάτι που θα το ξέρετε πολύ σύντομα. Τα πλάνα μας αναγκαστικά έχουν αλλάξει. Έχουμε καιρό ακόμη μπροστά μας. Θα δούμε στη συνέχεια, στην πορεία όταν θα έχουμε και τα φιλικά παιχνίδια», πρόσθεσε.

«Ανεβαίνει στις προπονήσεις. Δεν μπορώ να γνωρίζω ακόμη εάν θα μπορέσει να είναι έτοιμος», τόνισε για την αποθεραπεία του Νικ Καλάθη και έληξε ευχόμενος να τα καταφέρει. «Ελπίζω και θέλω να μπορέσει και να είναι μαζί μας».

Πηγή: sport-fm.gr