Την οριστική κατάληξη στην υπόθεση του Ντιόπ περιμένουν στην ΑΕΚ για να κινηθούν «ζεστά» για την απόκτηση αντικαταστάτη του, αφού η μεταγραφή του Γκούντγιονσεν δεν επιτρέπει ούτε για… αστείο κι άλλο άνοιγμα πριν να απελευθερωθούν από το συμβόλαιο του Σενεγαλέζου μέσου.

Ο 33χρονος ζήτησε επιπλέον άδεια λόγω του σοβαρού προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει, με τον Χιμένεθ να εξηγεί πως πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια αναμονής. Για να έρθει άλλος όμως στη θέση του, πρέπει να βρεθούν χρήματα που τώρα δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχει διάθεση συνδρομής από τα… μεγάλα κεφάλια του συλλόγου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης αναζήτησε τον Νίκο Νοτιά και όταν τελικά τον βρήκε έλαβε την εξής απάντηση: «…η ομάδα προπονείται δωρεάν στα Σπάτα».

Στην «Ένωση» ελπίζουν το ενδιαφέρον από το Βέλγιο για τον Σάββα Γκέντσογλου να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση ώστε να εξασφαλίσουν από εκεί κάποια χρήματα. Ως αντι-Ντιόπ «παίζει» πάντα ο Ιγκλέσιας που είναι και προσιτός οικονομικά, ενώ δεν φαίνεται πως μπορεί να προχωρήσει εκείνη του Αλέξανδρου Τζιόλη (όπως ακούστηκε) αφού το κασέ του (500.000 ευρώ) δεν συμβαδίζει με την οικονομική πολιτική του συλλόγου.

Πέραν βέβαια «εξαριού», στην ΑΕΚ -εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες- θα καταβάλουν προσπάθειες ικανοποιήσουν το αίτημα του Χιμένεθ για ενίσχυση με έναν ακόμη μέσο τύπου Μίτσελ. Με προτεραιότητα τον ίδιο τον Μίτσελ. Ο Ισπανός μέσος υποστηρίζει ότι θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την Μπέρμιγχαμ (με τους ιθύνοντες της οποίας θα έχει συνάντηση σήμερα ο μάνατζέρ του) ενώ από τις 700.000 ευρώ που έπαιρνε, εμφανίζεται θετικός να πέσει στις 500.000.

Πηγή: sportfm.gr