Στον Ολυμπιακό πάρθηκε η απόφαση να γίνει το ραντεβού μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας και του Κέβιν Μιραλάς, ώστε να συζητηθεί η υπόθεση της ανανέωσης του Βέλγου στους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρωταθλητή» ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η διοίκηση του Ολυμπιακού πήρε την απόφαση να καλέσει τον Κέβιν Μιραλάς για να τελειώνει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Έτσι λοιπόν κατέστησαν σαφές στον Βέλγο ότι η διοίκηση προτίθεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο και ότι επιθυμεί να υπάρξει ραντεβού μεταξύ των δυο πλευρών.

Με δεδομένη την επιθυμία του Μιραλάς να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά και της διοίκησης των ερυθρολεύκων να τον κρατήσει στο λιμάνι για αρκετά χρόνια, τότε είναι πολύ πιθανό το ραντεβού των δυο πλευρών να καρποφορήσει. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας συνάντησης φυσικά και ζητούμενο των δυο πλευρών είναι η ανανέωση της συνεργασίας για αρκετά ακόμη χρόνια.

Ο Ολυμπιακός σίγουρα έχει και έναν λόγο παραπάνω να επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του βέλγου και αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι πληρώνοντας την ρήτρα του αυτομάτως κατέστησε τον Μιραλάς περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου που πρέπει να «προστατευθεί» ούτως ώστε να γίνει η απόσβεση της επένδυσης των ερυθρολεύκων.