Με πρωταρχικό στόχο να διατηρήσει το «μηδέν» στην άμυνά του θα υποδεχθεί σήμερα τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, στη ρεβάνς του 1-1 στο «Καραϊσκάκη» για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το δύσκολο μέρος το έχει περάσει και μάλιστα με καλό βαθμό. Το 1-1 του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν τον χρίζει αυτόματα φαβορί, αλλά του δίνει το δικαίωμα μην κυνηγάει. Το εκτός έδρας γκολ του Βιεϊρίνια βοηθάει τα πλάνα του Μάκη Χάβου, ο οποίος θα προτιμήσει να παίξει προσεκτικά και να αφήσει τους «ερυθρόλευκους» να ψάξουν για την πρόκριση.

Ο Έλληνας τεχνικός ξέρει, ότι ο Βαλβέρδε δεν θα ανοιχτεί από το πρώτο λεπτό, αφού του χρειάζεται μόνο ένα γκολ και για τον λόγο αυτόν θα τον περιμένει. Εκτός από τη νίκη, στους Θεσσαλονικείς κάνει και το 0-0, με το δεύτερο «μηδέν», το δικό τους παθητικό να είναι αυτό που τους νοιάζει και περισσότερο.

Ο Χάβος θα χρησιμοποιήσει, κατά τα φαινόμενα, ένα 4-4-1-1, με τον Σαβίνι να έχει το ρόλο του αντι-Κοντρέρας. Ο Χαλκιάς θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Σαβίνι και Λίνο θα συνθέσουν την αμυντική τετράδα. Δεξιά θα παίξει ο Βιεϊρίνια, αριστερά ο Τσουκαλάς και οι Ίβιτς-Γκαρσία στον άξονα. Ο Αθανασιάδης θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, με τον Σαλπιγγίδη λίγο πιο πίσω του.

Πηγή: sport-fm.gr