Οι δύσκολες μέρες πέρασαν για τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Μπρούνο Τσιρίλο στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Μετά από μία ταραχώδη εκκίνηση στη σεζόν με δύο αλλαγές προπονητή, ο Ιταλός αμυντικός θεωρεί πως η ομάδα του βρήκε το δρόμο της.

«Τώρα είμαστε καλά. Παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρώπη. Όλα είναι καλά. Στην αρχή δεν ήταν καθόλου εύκολο με τις συνεχείς αλλαγές προπονητή. Τώρα είμαστε πιο δυνατοί. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι», δήλωσε, ενώ για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα σχολίασε: «Δουλεύουμε για να παραμείνουμε ψηλά. Απομένουν πολλές αγωνιστικές ακόμη. Ένας από τους στόχους μας είναι να παίξουμε και του χρόνου στην Ευρώπη».

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα που απέσπασε ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Σίγουρα πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά».

Αναφορικά με την προσωπική του απόδοση τη φετινή περίοδο, ο 34χρονος άσος τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου, είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και ήρεμος. Είμαι σε μία καλή φάση και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Τέλος, εκθείασε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Ο Αντελίνο είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Αυτά τα δύο χρόνια έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα. Του εύχομαι να συνεχίσει να παίζει έτσι για τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: sport-fm.gr