Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν απλά εκπληκτικός για τον ΠΑΟΚ στη μεγάλη πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αυτό, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητο από την UEFA, η οποία φρόντισε να κάνει μια ανάρτηση για αυτόν.

«Ήταν εμφάνιση καριέρας», είπε ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το 5-1 που έστειλε τον δικέφαλο του βορρά στους «8» του Europa Conference League. Και δεν είχε άδικο. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός πέτυχε δύο γκολ, αν και του πιστώθηκε το ένα, ήταν εξαιρετικός ανασταλτικά, γενικά έπαιζε με άνεση που παραπέμπει σε παίκτη αρκετά μεγαλύτερο ηλικιακά και πιο έμπειρο.

Το ακόμη καλύτερο για τον ΠΑΟΚ είναι ότι αυτό δεν συνέβη για πρώτη φορά. Ο Κουλιεράκης έχει ξεχωρίσει γενικά φέτος με την απόδοσή του στο Europa Conference League, όπου έχει πετύχει και τρία γκολ, έχοντας κάνει μεγάλες εμφανίσεις και κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία είχε ενδιαφερθεί τον Ιανουάριο για την απόκτησή του.

Στη Θεσσαλονίκη, όμως, δεν το συζήτησαν καν, αφού ο 20χρονος στόπερ ήταν απαραίτητος για το δεύτερο μισό της σεζόν. Από εκεί και πέρα, όμως, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί το καλοκαίρι, αφού είναι αρκετές οι ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν σημειώσει το όνομά του και τον παρακολουθούν.

Όπως έκαναν και στη ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, παιχνίδι στο οποίο ήταν εντυπωσιακός, με την UEFA να κάνει ανάρτηση για χάρη του, ανεβάζοντας βίντεο με τις ενέργειές του από την αναμέτρηση με τους Κροάτες, σημειώνοντας ότι έκανε τη διαφορά.