Στην Ελλάδα δεν έχουμε δράση στο πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο, στην Ευρώπη όμως έχουν, με τη Φενέρμπαχτσε, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «8» του Europa Conference League, να νικάει εκτός έδρας την Τραμπζονσπόρ με 3-2 ενώ η Μπριζ, την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, έχασε με 2-1 από τη Σεντ Τρούιντεν.

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετώπισε εκτός έδρας την Τράμπζονσπορ και άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον Φρεντ, ο οποίος σκόραρε και στο 45’+4′ κάνοντας το 0-2. Η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού είχε βάλει βάσεις νίκης αλλά η ομάδα της Τραπεζούντας κατάφερε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και να μετατρέψει το ματς σε… ματσάρα.

Στο 63′ ο Μπάρντι μείωσε σε 1-2 και στο 78′ ο Τρεζεγκέ με πέναλτι έκανε το 2-2, με τη Φενέρ να λυτρώνεται τελικά στο 87′ με το κοντινό σουτ του Μπατσουαγί για το 2-3, αποτέλεσμα που τη διατήρησε στο -2 από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι.

Ήττα για τη Μπριζ

Σε ό,τι αφορά τη Μπριζ, αντίπαλος του ΠΑΟΚ, άρχισε καλά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σεντ Τρούιντεν και άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Τζουτγκλά εντός περιοχής. Στη συνέχεια, όμως, το παιχνίδι άρχισε να στραβώνει…

Στο 9′ ο τερματοφύλακας Μινιολέ αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο αριστερό πόδι και στο 59′ ο Ζαχιρολεσλάμ έκανε το 1-1 για τη Σεντ Τρούιντεν, η οποία έχασε πέναλτι με τον Κάγια στο 81′ αλλά σκόραρε με τον Κοϊτά στο 85′ και πήρε τη νίκη με 2-1, με τη Μπριζ να μένει στην 3η θέση και στο -18 από την κορυφή.