Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει στις 21 Μαρτίου το Καζακστάν σε αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στο Euro 2024 και η ΕΠΟ ζήτησε την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play off της Stoiximan Super League που είναι προγραμματισμένη για τις 17 Μαρτίου, με τη Λίγκα να είναι θετική.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στις 21/3 το Καζακστάν εντός έδρας και αν νικήσει θα μονομαχήσει με τη Γεωργία ή το Λουξεμβούργο εκτός έδρας, στις 26/3, με στόχο τη νίκη που θα τη στείλει στα τελικά του Euro 2024.

Στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας, επομένως, η ΕΠΟ ζήτησε από τη Stoiximan Super League να αναβληθεί η 2η αγωνιστική των play off, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 17/3. Και όλα δείχνουν ότι το αίτημα θα γίνει γνωστό.

Στη Λίγκα, βέβαια, σημειώνουν ότι οι διεθνείς παίκτες που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι λίγοι και ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που καλεί στην Εθνική ομάδα ο Γκουστάβο Πογέτ αγωνίζονται στο εξωτερικό, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι θετικοί στο να υπάρξει αναβολή.