Πολύ σημαντική νίκη σε ό,τι αφορά τη μάχη για είσοδο στην 6άδα, δηλαδή για την είσοδο στα πλέι οφ, πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος με γκολ των Κρέσπι, Ρεγκίς και Καλτσά επικράτησε με 3-1 του Ατρόμητου και επέστρεψε στην 6η θέση, αφήνοντάς τον παράλληλα στο -6.

Το παιχνίδι ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες αφού τις χώριζαν μόνο τρεις βαθμοί, με το πρώτο 15λεπτο να είναι αναγνωριστικό αφού αμφότερες έψαχναν τα πατήματά τους, τα οποία βρήκαν πρώτοι οι γηπεδούχοι. Η επιβεβαίωση για αυτό ήρθε στο 19′, όταν ο Καλτσάς σέντραρε από δεξιά και ο Κρέσπι με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο κατακυρώθηκε μετά την εξέταση και του VAR για ενδεχόμενο οφσάιντ.

Οι Αρκάδες, επομένως, πήραν το προβάδισμα και οι Περιστεριώτες είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 34′ με το πέναλτι που κέρδισαν σε ανατροπή του Έλντερ από τον Μουνάφο, ο Βέργος όμως που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ και η ευκαιρία για ισοφάριση χάθηκε.

Από εκεί και πέρα, νωρίς στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 53′ οι γηπεδούχοι έβαλαν βάσεις νίκης με το 2-0 με την προβολή του Ρεγκίς μετά το κόρνερ του Καλτσά και το γύρισμα του Μιριτέλο με το κεφάλι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν, πλέον, υποχρεωμένοι να τα παίξουν όλα για όλα προκειμένου να ξαναμπούν στο παιχνίδι και το κατάφεραν στο 64′, όταν ο Ντιρκς σέντραρε, ο Ντε Μποκ έκανε την κεφαλιά, ο Γραμματικάκης απέκρουσε και η μπάλα βρήκε στον Καστάνιο και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 2-1 με αυτογκόλ.

Ο Ατρόμητος ήταν ξανά στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος, στο 77′ όμως ο Αστέρας Τρίπολης «κλείδωσε» τη νίκη κάνοντας το 3-1 με ωραίο σουτ του Καλτσά μετά το στρώσιμο από τον Ζουγλή. Η ομάδα του Περιστερίου προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το δυνατό σουτ του Κούντε στο 81′, με το 3-1 να μένει ως το τέλος.

Aστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Λύρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες (74′ Χουχούμης), Ζουκάνοβιτς, Μουνάφο (84′ Χριστόπουλος), Γιαμπλόνσκι (69′ Βαλιέντε), Καλτσάς, Μπαρτόλο (69′ Ζουγλής), Κρέσπι, Μιριτέλο.

Aτρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κυβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ, Έρλινγκμαρκ (63′ Ντιρκς), Ρομπάιγ (67′ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (92′ Βρακάς), Βέργος.