Ένας αγώνας πυγμαχίας στην Αλβανία κατέληξε να γίνει αγώνας δρόμου, όταν το εξαγριωμένο πλήθος μπήκε στο ρινγκ και χτύπησε τον Κολομβιανό Placido Ramirez, που έπαιζε εναντίον του Αλβανού Denis Nurja, στην κατηγορία των 71 κιλών. Ο αγώνας διεξαγόταν στο πάρκο «Feti Borova» την Κυριακή (19/11) στα Τίρανα.

Όλα κυλούσαν ομαλά και ο Κολομβιανός έδειχνε να κερδίζει τον γύρο, καθώς ο Nurja κούτσαινε και πήγαινε προς τη γωνία του, για να ζητήσει ιατρική βοήθεια, προκειμένου να συνεχίσει να παίζει. Ο διαιτητής, όμως, δεν είδε τον τραυματισμένο Nurja και έδωσε σήμα, ώστε να συνεχίσει ο αγώνας πυγμαχίας.

Τότε, ο Κολομβιανός ρίχνει ένα αριστερό κροσέ στον Αλβανό, με τον δεύτερο να πέφτει ζαλισμένος στα σχοινιά και να φαίνεται σαν να είναι έτοιμος να χάσει τις αισθήσεις του. Εκείνη τη στιγμή, και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο himara.gr, οι θεατές εξαγριώθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν στον Ramirez.

Στην αρχή, διακρίνεται ένας άντρας να έχει πλησιάσει πολύ κοντά στα σχοινιά και να του μιλά επιθετικά, ενώ οι υπόλοιποι αρχίζουν να πετούν μπουκάλια μέσα στο ρινγκ. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, το ρινγκ γεμίζει από εξαγριωμένους θεατές, οι οποίοι βρίζουν, ακόμα και χτυπούν τον Placido Ramirez, ενώ ο αθλητής μοιάζει φοβισμένος.

Ωστόσο, προς υπεράσπιση του Denis Nurja, όταν αντιλαμβάνεται πως ο αντίπαλός του δέχεται επίθεση, σπεύδει αμέσως να τον αγκαλιάσει, για να ηρεμήσει το πλήθος. Στο τέλος, μπήκε και η αστυνομία στο ρινγκ, ενώ ο όχλος που μαζεύτηκε σε αυτό άρχισε σιγά-σιγά να διαλύεται.