Ο Πανσερραϊκός ήταν αγκαλιά με τη νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 μέχρι και το 94ο λεπτό χάρη στο γκολ του Χατζηστραβού αλλά ο Αντζιέλσκι έκανε το 1-1 σε εκείνο το χρονικό σημείο και έδωσε τον βαθμό στους γηπεδούχους.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν και ο καλύτερος στα πρώτα λεπτά, με τους Περιστεριώτες να έχουν στο 9′ ένα σουτ του Καμαρά που απέκρουσε ο Χόβαν, για να ακολουθήσει στο 20′ το γκολ των φιλοξενούμενων με τον Μπέργκστρομ, το οποίο ακυρώθηκε για χέρι του Χατζηστραβού. Ο διαιτητής πήγε στο VAR για να δει τη φάση και δεν άλλαξε την απόφασή του, με τους δύο πάγκους να έχουν πολλά νεύρα και το παιχνίδι να σταματάει για αρκετά λεπτά.

Όλο αυτό, όπως είναι λογικό, επηρέασε κι άλλο τις δύο ομάδες που ούτως ή άλλως δεν ήταν καλές, αλλά στο 40′ οι Σερραίοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Χατζηστραβό μετά τη συνεργασία με τον Μασαρίποφ. Το πρώτο ημίχρονο, επομένως, βγήκε με το σκορ στο 0-1 και στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54′ ο Άλεξιτς είχε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 αλλά ο Τσιντώτας απέκρουσε με τα πόδια και κράτησε στο παιχνίδι τον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα, με τα λεπτά να περνάνε ο Πανσερραϊκός άρχισε να σκέφτεται περισσότερο το να κρατήσει το σκορ και λιγότερο το να ψάξει δεύτερο γκολ, αν και στο 93′ το άγγιξαν με τον Τομάς στην αντεπίθεση. Η μπάλα, όμως, έφυγε λίγο άουτ και τελικά αμέσως μετά, στο 94′, ο Ντιρκς σέντραρε από αριστερά και ο Αντζιέλσκι με κεφαλιά έγραψε το 1-1, δίνοντας τον βαθμό στους γηπεδούχους.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε (74’ Κουέν), Ρομπάιγ (74’ Γιουμπιτάνα), Καμαρά (87’ Ντιρκς), Φριντζόνσον (46’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστορμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (89’ Κολομπίνο), Πηλέας (80’ Δεληγιαννίδης), Μασαρίποφ (60’ Τομάς), Αλεξιτς.