Με το… τζάμπολ της περιόδου προετοιμασίας των ομάδων του NBA να βρίκεται στη… γωνία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρασε μερικές ημέρες στο Χιούστον όπου προπονήθηκε με τον Χακίμ Ολάζουον, θρυλικό πάλαι ποτέ σέντερ των Χιούστον Ρόκετς, έναν από τους κορυφαίους «ψηλούς» στην ιστορία του αθλήματος.

Έπειτα, με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για το χρόνο που πέρασε με τον Hall of Famer, δύο φορές πρωταθλητή του NBA τον μόνο παίκτη που κατάφερε κι έβαλε στον… πάγο την απόλυτη κυριαρχία του Μάικλ Τζόρνταν στη δεκαετία του ’90 (αν και μεσολάβησε και η προσωρινή αποχώρηση του «Air» για να παίξει… μπέιζμπολ).

Ο 28χρονος «Greek Freak», που μετά από την επέμβαση στο αριστερό του γόνατο, θέλει να τα δώσει όλα στη νέα σεζόν προκειμένου να διεκδικήσει τον τίτλο με τους Μιλγουόκι Μπακς πρόσφατα είχε πει σε συνέντευξή του πως θα δούλευε με τον Χακίμ Ολάζουον και θα επιχειρούσε να μάθει όσα περισσότερα μπορεί από εκείνον. Ο Ολάζουον ήταν εξαιρετικός και στις δύο πλευρές του παρκέ, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς όλων των εποχών, αλλά κι ένας παίκτης με κίνηση – σήμα κατατεθέν το «Dream Shake».

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, λοιπόν, έγραψε στα social media: «Απολαμβάνω να είμαι μαθητής του παιχνιδιού. Να μαθαίνω, να σέβομαι και να εκτιμώ το μεγαλείο. Σε ευχαριστώ Χακίμ».