Συνήγοροι Δημήτρη Παπαγγελόπουλου: Οι απαράδεκτες και παράνομες μεθοδεύσεις δεν έχουν τέλος

Ζητούν την αναβολή λήψης απόφασης από την Ολομέλεια της Βουλής


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
16:17
22/07/2020
Συνήγοροι Δημήτρη Παπαγγελόπουλου: Οι απαράδεκτες και παράνομες μεθοδεύσεις δεν έχουν τέλος
4
loading

Για απαράδεκτες και παράνομες μεθοδεύσεις που δεν έχουν τέλος κάνουν λόγο με δήλωσή τους οι συνήγοροι υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτριος Τσοβόλας και Λύδια Τσοβόλα.

Παράλληλα, ζητούν την αναβολή λήψης απόφασης από την Ολομέλεια της Βουλής, επικαλούμενοι την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που εκκρεμεί.

«Οι απαράδεκτες και παράνομες μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, δεν έχουν τέλος.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε ατύπως από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών στην οποία καταθέσαμε την αίτηση ακυροτήτων και άρσης αμφισβητήσεων (κατ’ άρθρο 244 παρ. 5 ΚΠΔ) κατά την διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης, και για την οποία η πλειοψηφία της Προκαταρκτικής Επιτροπής παρανόμως αρνήθηκε να κάνει πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, στο οποίο απευθύνεται η αίτηση, ότι με το από 18/7/20 έγγραφό της, λόγω αναρμοδιότητας (της Εισαγγελίας), αυτή απέστειλε την αίτηση προς την Κοινοβουλευτική Επιτροπή, προφανώς για να κάνει πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τη διαβίβαση του ανωτέρω εγγράφου, την κράτησε σκοπίμως μυστική η Επιτροπή της Βουλής, ενόψει της σημερινής συζήτησης στην Ολομέλεια», αναφέρεται σχετικά.

Και προστίθεται: «Μετά την ανωτέρω εξέλιξη θα πρέπει να αναβληθεί η λήψη αποφάσεων από την Ολομέλεια της Βουλής μέχρις ότου αποφανθεί το Δικαστικό Συμβούλιο επί των ακυροτήτων που συνέβησαν κατά τη λειτουργία της Προκαταρκτικής Επιτροπής.

Γιατί αν γίνει δεκτή η αίτηση του κ. Παπαγγελόπουλου ακυρώνεται και η προκαταρκτική εξέταση και η απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής που συζητεί σήμερα την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης εναντίον του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ

  Θα πας παπαγγελο
  ΖΑΙΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ....
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑ Π Ο Τ Ε
  ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

 2. avatar Δεξιά μόνο βούρκος

  Το παρακράτος της δεξιάς ζει βασιλεύει και έχει σηκώσει και πάλι μανίκια και προσπαθεί να πετάξει λάσπη στους έντιμους
  για να καλύψει τα παιδιά της

 3. avatar Άδωνη ακούς;

  Επιχείρηση λάσπης και ενοχοποίησης του Παπαγγελόπουλου και των εισαγγελέων για να σώσουν τους υπουργούς τους από τον Κορυδαλλό.

 4. avatar Εσυ Τσοβόλα

  Τις πιάνεις αμέσως τις μεθοδεύσεις
  Με τόσα σκάνδαλα επι ΠΑΣΟΚ , με εσένα υπουργό , αυτό εδώ είναι νηπιαγωγείο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει