Για περισσότερο από δύο ώρες ακινητοποίηθηκε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στο ύψος του Παρορίου στη Βοιωτία από κομμένα καλώδια στο δίκτυο ηλεκτροκίνησης του οργανισμού. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις όπου και εντόπισαν ύποπτο επιβατικό αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του επιβατικού δεν υπάκουσε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη και μετά από αρκετά χιλιόμετρα οι αστυνομικοί κατάφερναν να εγκλωβίσουν το όχημα σε αδιέξοδο αγροτικού δρόμου στην κωπαίδα.

Οι επιβαίνοντες εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι κατάφεραν να πέσουν σε αρδευτικό κανάλι και να διαφύγουν τη σύλληψη. Στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 420 μέτρα καλώδιο που νωρίτερα είχαν κόψει οι δράστες από την περιοχή του Παρορίου.

Μέσα στο όχημα προέκυψαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος μετά από 6 ώρες περίπου δήλωσε την κλοπή του οχήματός του στο αστυνομικό τμήμα Μάνδρας.

Ο Πακιστανός ιδιοκτήτης του επιβατικού τελικά ομολόγησε ότι το όχημά του δεν είχε κλαπεί αλλά το είχε δανείσει σε ομοεθνή του και συνελήφθη ως συνεργός. Η προανάκριση συνεχίζεται και αναζητούνται οι δράστε.

Πηγή: starlamias.gr