Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που αφορούν τον θάνατο της Μαλένας. Σύμφωνα με αυτά θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο το μικρό κορίτσι από την Πάτρα να δολοφονήθηκε με πανάκι όπως και η αδερφή της Ίριδας.

Όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6) στο δελτίο Ειδήσεων του Mega ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος «ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις πως, ο θάνατος της Μαλένας προήλθε, από ασφυξία με πανάκι».

Ειδικότερα ο δημοσιογράφος τόνισε: «στην εμπεριστατωμένη έκθεση των κ. Καρακούκη – Καλόγρηα, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο, όχι μόνο η Ίριδα αλλά και η Μαλένα να δολοφονήθηκε με πανάκι που φέρεται να κρατούσε εκείνη την ώρα, σύμφωνα και με καταθέσεις που έχουν δοθεί, δηλαδή στο νοσοκομείο ”Ελπίς” και το οποίο δεν βρέθηκε από το νοσοκομείο».

Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Πόρισμα Πάτρα

«Το πανάκι δεν προκάλεσε πληγές στο στόμα και τα χείλη»

«Ο λόγος που δεν κρατήθηκε το πανάκι από το νοσοκομείο αποδίδεται στο γεγονός ότι το εν λόγω πανάκι δεν προκάλεσε πληγές στο στόμα και τα χείλη, όμως οι εκδορές που είχε στο μέτωπό της η Μαλένα, ίσως προέρχονται από τον αντίχειρα και τον δείκτη του δράστη, που με το πανάκι έσφιγγε με τα υπόλοιπα δάχτυλα το στόμα και τη μύτη του παιδιού και αυτό, όπως τιναζόταν για να αποφύγει το μοιραίο, ο δείκτης και ο αντίχειρας, που ήταν ελεύθεροι, προκάλεσαν τους τραυματισμούς ψηλά στη μύτη του παιδιού», πρόσθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η 3,5 ετών Μαλένα, όπως είχε αναφέρει η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε και εκείνη πανάκι στο στόμα. Η 33χρονη είχε επίσης πει ότι είχε βρεθεί στο στόμα του παιδιού και στη συνέχεια η ίδια το είχε πάρει και το είχε τοποθετήσει στο κάτω μέρος του κρεβατιού.