Ο Μάνος Δασκαλάκης προτίθεται να ζητήσει τη διεξαγωγή τεστ πατρότητας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η Μαλένα και η Ίριδα είναι δικά του παιδιά. Όταν η υπόθεση της Πάτρας είδε το φως της δημοσιότητας και η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, υπήρξαν φήμες ότι το δεύτερο και το τρίτο παιδί της οικογένειας δεν ήταν του Μάνου Δασκαλάκη.

Σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, επεσήμανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: «Ήταν κάποια στοιχεία από τις πρώτες εμφανίσεις που έκανε το ζευγάρι, ότι ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά. Πέραν αυτού, υπήρχαν και κάποιες άλλες πληροφορίες που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι’ αυτό διατυμπάνιζα ότι πρέπει να γίνει εξέταση DNA».

Κατερινόπουλος: «Το τεστ DNA θα δείξει τα κίνητρα – Θα έρθουν αποκαλύψεις»

Πώς θα μπορούσαν, όμως, τα αποτελέσματα ενός τεστ πατρότητας να επηρεάσει τις έρευνες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών;

«Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος.

Κατερινόπουλος: «Μάνος και Ρούλα έδιναν κοκτέιλ χυμών στη σπιτονοικοκυρά»

Nέα τροπή παίρνει το θρίλερ με τη σπιτονοικοκυρά, της οποίας ο θάνατος καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Το Star αποκαλύπτει ότι παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που φέρεται να είχε, δεν της είχε συνταγογραφηθεί κανένα φάρμακο για καρκίνο ή σκλήρυνση κατά πλάκας. Την ίδια στιγμή οι αρχές βάζουν στο μικροσκόπιο τα οικονομικά του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος είχε πληρεξούσιο να τακτοποιεί τις δουλειές της 69χρονης γυναίκας.

Η άτυχη σπιτονοικοκυρά φαίνεται πως είχε πάρει φάρμακα μόνο δυο φορές στη ζωή της. Στο σύστημα ηλεκτρονικών συνταγογραφήσεων εμφανίζονται μόνο αυτές οι συνταγές μέσα στο 2017 που έχουν εκδοθεί από ιδιώτες ιατρούς. Αφορούν απλά σκευάσματα όπως αντιβιοτικά. Πώς γίνεται όμως να μην έχει συνταγογραφηθεί ποτέ ξανά άλλο φάρμακο στη γυναίκα που όπως ισχυρίζεται το ζευγάρι ήταν κατάκοιτη και βαριά άρρωστη;

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εκφράζει μία ανησυχητική θεωρία για το θέμα: «Είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είχε καλές σχέσεις με την Ρουλα. Από την άλλη, ο Μάνος με τη Ρούλα της πήγαιναν συνέχεια διαφορά κοκτέιλ χυμών για να την” δυναμώσουν” από το 2017 και μετά. Λογικό είναι σε έναν αδύναμο άνθρωπο να του δώσεις χυμό να πιει. Αυτός ο χυμός όμως μπορεί να περιέχει το οτιδήποτε μέσα».

Μάλιστα στη μια από τις συνταγές αναγράφεται ότι δεν έχει χρόνια πάθηση και ότι δεν είναι οικονομικά αδύναμος ασθενής.

«Έχει ακουστεί ότι πρέπει να τη χαπακώνανε με ηρεμιστικά τη γυναίκα να είναι σε αδράνεια. Να την κάνουν ό,τι θέλουνε. Είχε ακουστεί ότι σκόπευε να γράψει το σπίτι στη Τζωρτζίνα;», μαρτυρά γειτόνισσα της Ευγενίας Κούτρα.

Μυστήριο με τα χρέη και τις συνταγογραφήσεις της σπιτονοικοκυράς

Από το 2017 μέχρι το 2020 όταν πέθανε η άτυχη γυναίκα, ο Μάνος Δασκαλάκης διαχειριζόταν τη σύνταξή της. Ωστόσο, τα χρέη μαζεύονταν στο ακίνητο. Το Star αποκαλύπτει ότι οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί νερού ξεπερνούν τα 1000 ευρώ, ενώ η 69χρονη είχε πάρει δάνειο, το οποίο ξαφνικά σταμάτησε να εξυπηρετείται. Υπάρχει η διαταγή πληρωμής στις 22 Νοέμβριου του 2021, δηλαδή ένα χρόνο αφότου πέθανε η 69χρονη.

«Το δάνειο ανέρχεται στο ύψος των 63.000 ευρώ και περαιτέρω οι οφειλές οι οποίες από το 2017 είχαν συγκεντρωθεί στο πρόσωπο της άτυχης σπιτονοικοκυράς δεν εξυπηρετούνταν από τον κύριο Δασκαλάκη. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ένα τεράστιο ερωτηματικό στα οικονομικά, τα οποία ο κύριος Δασκαλάκης δε μπορεί να δικαιολογήσει», δηλώνει ο δικηγόρος.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μέσω του Star λέει πως το πληρεξούσιο που είχε κάνει η σπιτονοικοκυρά στον Μάνο Δασκαλάκη για τα οικονομικά της, πρέπει να ελεγχθεί από γραφολόγο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η υπογραφή της είναι πραγματική.