Ένας 41χρονος γνωστός Αλβανός τραγουδιστής συνελήφθη μαζί με έναν 63χρονο Έλληνα για υπόθεση κατοχής και διακίνησης κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς επίσης και για παράβαση του νόμου περί όπλων, μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών τη Δευτέρα (14/2) στην Αρτέμιδα.

Η πρώτη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. έγινε στο σπίτι του 63χρονου συνταξιούχου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 9 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη περίπου ενός κιλού, ένα πιστόλι των 6.35mm και 4 φυσίγγια του ιδίου διαμετρήματος σε γεμιστήρα.

Αμέσως μετά ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 41χρονου τραγουδιστή, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μία νάιλον συσκευασία με περίπου 50 γραμμάρια κοκαΐνης.

Κατασχέθηκαν επίσης 9.230 ευρώ, που εκτιμούν οι Αρχές ότι προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών. Αμφότεροι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Όσον αφορά τον 41χρονο τραγουδιστή, είναι αρκετά γνωστός τόσο στη χώρα του όσο και στην Ελλάδα όπου συμμετέχει σε διάφορα καλλιτεχνικά σχήματα (σ.σ. τραγουδάει λαϊκά και παραδοσιακά άσματα), ενώ έχει αρκετές χιλιάδες «φίλους» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.