Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της στην Αργυρούπολη, με τον 46χρονο να αναζητείται από τις αρχές. Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση της κόρης του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό από την Παρασκευή. Μάλιστα, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, οι γιατροί νόμιζαν ότι ήταν θύμα τροχαίου, όπως σημείωσαν πληροφορίες της ΕΡΤ.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου. Ελπίζω να σαπίσεις στην Φυλακή» ανέφερε σε ανάρτησή της η κόρη της 40χρονης που ξυλοκοπήθηκε από τον 46χρονο σύζυγό της στην Αργυρούπολη

Στη φωτογραφία υπάρχει και η λεζάντα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα χρώματος ασημί».

Η ανάρτηση της κόρης του 46χρονου που χτύπησε άγρια τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη

Ο 46χρονος χτύπησε άγρια την 40χρονη σύντροφο του και την έστειλε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Ο 46χρονος Ε.Γ. πρόλαβε να εξαφανιστεί από την οδό Ολυμπίας με ένα ασημί Ι.Χ. αυτοκίνητο, αφήνοντας αιμόφυρτη τη σύντροφο του να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 46χρονος Ε.Γ. έχει ποινικό παρελθόν, καθώς φέρεται το 2015 στο Άργος να έχει μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι γενικότερα επρόκειτο για ένα επιθετικό άτομο, γι’ αυτό και κατά το παρελθόν είχε χωρίσει και από τρεις συζύγους του.