Έντεκα άτομα συνελήφθησαν στο δήμο Φαιστού το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων, ηλικίας από 21 έως 70 χρονών, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Οι συλληφθέντες έπαιζαν σε καφενείο 54χρονου, ο οποίος απουσίαζε την ώρα του ελέγχου, παράνομα παιχνίδια (ζάρια) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, τον οποίο είχε φτιάξει μια 48χρονη υπεύθυνη του καταστήματος.

Σε έλεγχο που έγινε στους συλληφθέντες βρέθηκε και κατασχέθηκαν συνολικά 4.755 ευρώ (ποσό προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού), ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι ζάρια, τράπουλες, και μάρκες

Επίσης συνελήφθησαν στο δήμο Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας πέντε άτομα ηλικίας 31, 34, 35, 36 και 43 χρονών, που έπαιζαν πόκερ σε καφενείο 43χρονου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 310 ευρώ, μια τράπουλα και μάρκες.