Το κουβάρι της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με τη Real News, τα τελευταία στοιχεία που εξετάστηκαν έχουν να κάνουν με το παρελθόν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και τις επαφές του με τρεις γυναίκες.

Τα πρόσωπα αυτά δεν φαίνεται να έχουν σχέση με την υπόθεση, όμως από το κινητό του συζυγοκτόνου προκύπτει ότι είχε διαγράψει τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς εδώ και καιρό και είχε σβήσει τα μηνύματα που αντάλλασσαν σε διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Οι τρεις γυναίκες δεν κατέθεσαν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όμως μιλώντας μαζί τους ερευνητές προσπάθησαν να συλλέξουν πληροφορίες προκειμένου να κατανοήσουν τη νοοτροπία του Αναγνωστόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι παρότι ο 33χρονος είχε ομολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν, όταν μπήκε στη φυλακή άρχισε να υποστηρίζει ότι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τη σύζυγό του λόγω οικονομικών διαφορών που υπήρχαν από κάποια παράνομη δραστηριότητα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.