Με πρωτοφανή αγριότητα δολοφονήθηκε μία γυναίκα σε πάρκο στη Γλυφάδα. Το κεφάλι της άγνωστης γυναίκας πολτοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό, που είναι αδύνατη η αναγνώρισή της από την αστυνομία.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν άνθρωποι που έκαναν βόλτα στο παρκάκι της πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, πρόκειται για μια γυναίκα περίπου 40 ετών, η οποία είχε μείνει άστεγη τον τελευταίο καιρό και είχε βρει καταφύγιο στο παρκάκι.

Από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει ότι ο άγνωστος δράστης χρησιμοποίησε μια βαριά πέτρα για να τη σκοτώσει. Αρχικά δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, χάνοντας στις αισθήσεις της και στη συνέχεια ο δολοφόνος κάθισε πάνω στο σώμα της και άρχισε να τη χτυπά με μανία στο κεφάλι.

Η αγριότητά του ήταν τέτοια, που από τα απανωτά χτυπήματα το πρόσωπό της πολτοποιήθηκε και δεν είναι δυνατή η αναγνώριση της γυναίκας. Το θύμα δεν είχε επάνω του έγγραφα που να αποκαλύπτουν την ταυτότητά της.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει πως η δολοφονία της έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα. Στα χέρια της δεν υπήρχαν σημάδια από χρήση ναρκωτικών, ενώ από τα ρούχα της προκύπτει πως δεν ήταν άστεγη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.