Στα ίχνη των δραστών και στη συνακόλουθη εξιχνίαση ληστείας σε βάρος 64χρονης, που έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο στη Βρυσούλα Πρέβεζας, οδήγησε η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 35χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στον Ωρωπό Πρέβεζας, κατόπιν εντάλματος σύλληψης ανακριτή της Πρέβεζας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς μαζί με άλλους τρεις δράστες, στις 16 Νοεμβρίου του 2013, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, αφού μπήκαν στο σπίτι της 64χρονης, την ακινητοποίησαν με την απειλή πυροβόλου όπλου και γεωργικού εργαλείου (κασάρι) και αφαίρεσαν από τους χώρους του σπιτιού, χρυσές λίρες, χρυσά κοσμήματα, χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του με τις κατηγορίες της «Ληστείας κατά συναυτουργία», «Οπλοχρησίας» και της «Παράνομης εισόδου στη χώρα μας», θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών.