Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση και τα έργα του ψευτογιατρού. Αυτή τη φορά τα νέα ντοκουμέντα αφορούν τη θεραπεία που πρότεινε ο ψευτογιατρός σε ένα ανυποψίαστο θύμα του. Όπως μαρτυρούν τα νέα ντοκουμέντα που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το βράδυ της Παρασκευής ο ψευτογιατρός σύστηνε θεραπεία με… λάχανα!

Ο ψευτογιατρός, σε χειρόγραφο σημείωμα του προς μια ασθενή που έπασχε από όγκο στις ωοθήκες προτείνει να ακολουθήσει θεραπεία με λάχανα.

«Παίρνουμε 2-3 φύλλα από λάχανο, το βουτάμε 2-3 φορές μέσα σε βραστό νερό για να απολυμάνουμε και τα βάζουμε επάνω στην κοιλιά για όλη τη νύχτα» συστήνει στην ασθενή με απώτερο σκοπό να της αποσπάσει χρηματικό ποσό.

«Η ύπαρξη σοβαρών παθήσεων όπως είναι οι νεοπλασίες απαιτεί χειρισμό από ειδικούς επιστήμονες. Η καταφυγή σε εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, αφήνει τη νόσο χωρίς την παραμικρή πιθανότητα αντιμετώπισης και κατ’ ουσία συνιστά από την πλευρά του ασθενούς αυτοκτονία» ανέφερε στην κάμερα του Alpha ο ογκολόγος-παθολόγος Μ. Πάνου.

Ο «δρ Κόντος», όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, έβγαζε selfies μπροστά από φάρμακα φορώντας χειρουργική μάσκα και ιατρικό σκουφάκι, ενώ δεν δίσταζε να στέλνει mail με παραπεμπτικά για εξετάσεις τα οποία «έκλεινε» με χαιρετισμούς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.