Πυροβόλα όπλα, ναζιστικά σύμβολα, φωτογραφίες του Χίτλερ και άλλων προσώπων της ίδιας περιόδου, κράνη, σβάστικες και άλλα αντικείμενα βρέθηκαν στην έπαυλη του φυγόδικου επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, στο Πανόραμα της Βούλας.

Τις φωτογραφίες με τα ευρήματα της έρευνας, η οποία διενεργείται κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Στην έπαυλη έχουν βρεθεί επιπλέον και κατασχέθηκαν:

– πιστόλι Walther 357 Magnum
– πιστόλι Walther 9 mm
– τέσσερα πιστόλια Glock 9 mm
– τέσσερα πιστόλια Glock 0,45
(για όλα τα παραπάνω πιστόλια – συνολικά 10 – έχει εκδοθεί άδεια κατοχής πυροβόλων όπλων),

– βλήμα όλμου ΠΑΟ μέσα σε μεταλλικό κουτί
– άλλες είκοσι τέσσερις διόπτρες σκόπευσης στόχο
– μεγάλος αριθμός γεμιστήρων πυροβόλων όπλων,
– πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων
– βαλλίστρα με διόπτρα
– δύο τόξα με μεγάλο αριθμό βελών
– ασπίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και
– μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων, καρτών μνήμης και SIM , βιντεοκαμερών, φωτογραφικών μηχανών, συσκευών επικοινωνίας και ασυρμάτων.

Επιπλέον βρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, ναζιστικά σύμβολα, όπως σημαίες, στρατιωτικές στολές, αγάλματα, φωτογραφίες του Χίτλερ και άλλων προσώπων της ίδιας περιόδου, κράνη, σβάστικες και άλλα αντικείμενα, εντός ειδικών χώρων (βιτρίνες), μέρος των οποίων κατασχέθηκε.

Σε βάρος του ημεδαπού επιστάτη της έπαυλης σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και θα οδηγηθεί σήμερα το απόγευμα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα και άλλη έρευνα σε μουσείο στο Κορωπί, το οποίο κατά πληροφορίες είναι ιδιοκτησίας του ίδιου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.