Αρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετεί στην Τροχαία Κορυδαλλού, συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων επειδή κυκλοφορούσε με δύο τζιπ ίδιου τύπου και χρώματος, το ένα εκ των οποίων ήταν δικό του και το άλλο κλεμμένο, με πλαστές πινακίδες.

Όπως έγινε γνωστό, ο 55χρονος αρχιφύλακας, που κατηγορείται για πλαστογραφία, κλοπή και παράβαση καθήκοντος, συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι έξω από το σπίτι του είχε σταθμευμένα δύο τζιπ, με τον ίδιο αριθμό κυκλοφορίας.

Το κλεμμένο όχημα ανήκει σε ιδιώτη, ο οποίος το είχε σταθμεύσει προσωρινά στη Νίκαια Αττικής, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, με σκοπό να τις καταθέσει στην αρμόδια οικονομική υπηρεσία. Πριν από περίπου εννέα μήνες, ο αρχιφύλακας ενημέρωσε τον ιδιώτη ότι αν δεν μετακινήσει το όχημά του, τότε αυτό θα κατασχεθεί. Την επόμενη ημέρα το όχημα δεν είχε μετακινηθεί και το έκλεψε, τοποθετώντας πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, που αντιστοιχούσαν στις γνήσιες του δικού του. Επίσης, χρησιμοποιούσε τα νόμιμα παραστατικά του δικού του οχήματος, δηλαδή το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, την απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας και το δελτίο ΚΤΕO.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.