Στον ειδικό εφέτη ανακριτή οδηγείται σήμερα το πρωί ο 29χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου, σε βάρος του οποίου έχει ήδη σχηματιστεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τη συμμετοχή του στην αιματηρή ληστεία στη Νάουσα της Πάρου, στις 10 Αυγούστου.

Ο 29χρονος θα οδηγηθεί επίσης στα Δικαστήρια για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης για τη δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί, ενώ θα δικαστεί και από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο για αντίσταση κατά της αρχής κατά τη σύλληψή του.

Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδεία ανδρών της Αντιτρομοκρατικής ο 29χρονος προσήλθε χτες το μεσημέρι στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για: Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία από κοινού, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κλοπές.

Την Κυριακή, έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του, καθώς και φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας του τραπεζικού υποκαταστήματος στη Νάουσα της Πάρου.