«Ευγενικός και γλυκομίλητος» ήταν ο 21χρονος Πακιστανός που ομολόγησε την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο, σύμφωνα με κατοίκους του νησιού που τον γνώριζαν.

Όπως αναφέρει το tovima.gr, ο νεαρός είχε φθάσει στο νησί πριν από 4 χρόνια και εργαζόταν τα καλοκαίρια σε ξενοδοχεία για 20-30 ευρώ την ημέρα.

Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία, ο 21χρονος  Αλί Μποκά ή «Φωκάς» όπως τον ήξεραν οι ντόπιοι, τις πρώτες ώρες μετά την κακοποίηση της 15χρονης κρυβόταν από τους αστυνομικούς, επικαλούμενος ότι δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και θα «εξέθετε και τον εργοδότη του».

Ο ίδιος ο εργοδότης ανέφερε ότι «ο “Αλί” ζήτησε να πάει αρχικά στην Μάρπισσα και μετά στην Αθήνα γιατί είχε πεθάνει η γιαγιά του και γιατί είχε δουλειές. Περίμενε να βγάλω λεφτά από την τράπεζα για να του πληρώσω τον μισθό του. Μου φάνηκε παράξενο γιατί ποτέ δεν είχε ξαναπάει, όπως τουλάχιστον γνώριζα, καλοκαίρι στην Αθήνα. Εγώ κάποια στιγμή τον έψαξα μέσω κάποιου φίλου του και μου είπε ότι τον προσήγαγαν αστυνομικοί στην Ομόνοια. Από τότε ήταν κλειστό το κινητό του…».