Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 23χρονος μαχαίρωσε εν ψυχρώ νεαρή κοπέλα, η οποία τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση, μέσα στα δικαστήρια του Αιγίου, όπου θα συζητείτο η υπόθεση.

Η νεαρή κοπέλα, κόρη γνωστού γιατρού της πόλης, καθόταν στο κυλικείο του δικαστικού μεγάρου κι έπινε τον καφέ της, μαζί με συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα, όταν ο νεαρός- που είναι γιος γνωστού καθηγητή από το Αίγιο- πέρασε από πίσω της και τη μαχαίρωσε.

Ένας δικηγόρος που στεκόταν ακριβώς από πίσω, είδε σοκαρισμένη την κοπέλα και την πλησίασε για να διαπιστώσει τι συνέβη. Εκεί είδε έντρομος ένα μαχαίρι να πέφτει από την πλάτη της κοπέλας, που πλέον αιμορραγούσε ακατάσχετα.

Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο για να παραλάβει την τραυματισμένη κοπέλα, ενώ λίγο αργότερα ήρθε και δεύτερο ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφέρει τον  πατέρα του δράστη, ο οποίος υπέστη σοκ και λιποθύμησε.

Η κοπέλα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο Αιγίου.

Ο νεαρός συνελήφθη χωρίς να φέρει αντίσταση και αρνούμενος πώς μαχαίρωσε αυτός την κοπέλα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος έχει παρουσιάσει στο παρελθόν ψυχολογικές διαταραχές.