«Αν αποδειχτεί στην έρευνα ότι εγώ έπαιρνα τα λεφτά του “Άλλου Ανθρώπου” και τα έκανα τζόγο τότε να πάω φυλακή να με κρεμάσουν» δηλώνει ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που ερευνάται για απάτη και ξέπλυμα χρήματος.

«Ήδη η ζημιά έχει γίνει, ο “Άλλος Άνθρωπος” έχει τελειώσει γιατί δεν μπορώ να πείσω την κυρία Μαρία ότι αυτά που λέω εγώ είναι αλήθεια και όχι αυτά που λένε τα κανάλια. Για να έρχεται ο κόσμος πρέπει να έχω πράγματα να τους δώσω, από τη στιγμή που δεν έχω πράγματα να τους δώσω θα σταματήσει να έρχεται. Αν αποδειχτεί στην έρευνα ότι εγώ έπαιρνα τα λεφτά του “Άλλου Ανθρώπου” και τα έκανα τζόγο τότε να πάω φυλακή να με κρεμάσουν» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στο Live News.

«Με λιθοβολούν λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα»

«Εδώ και 13 μέρες με λιθοβολούν, λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα» ανέφερε νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, μιλώντας στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Χωρίς να με έχει καλέσει η Δικαιοσύνη ή να μου έχουν αποδοθεί κατηγορίες, με έχουν καταδικάσει και με καταδικάζουν βασιζόμενοι σε ψευδομαρτυρίες», είπε. Ο ίδιος σημειώνει: «Είμαι εδώ και θα είμαι εδώ. Θα λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη και σε αυτούς που έδωσαν χρήματα στον «Άλλον Άνθρωπο». Δεν έχω παίξει ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα του «Άλλου Ανθρώπου». Τα χρήματα που δόθηκαν, πήγαν εκεί που έπρεπε, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορώ να πείσω τον απλό κόσμο ότι αυτά που λέω είναι αλήθεια».