Ξέσπασε ο αδερφός της 41χρονης εγκύου που είναι εξαφανισμένη στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας ότι «κάτι δεν του κολλάει» στην υπόθεση, ενώ έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει να μιλήσει.

«Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο», είπε ο αδερφός της γυναίκας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό. Έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα μου για χθες το πρωί ότι έχει μία εκκρεμότητα. Δεν μπορούμε να τη βρούμε έχει κλειστό το κινητό της. Δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό στην οικογένεια ώστε να κάνει μία τέτοια κίνηση και να εξαφανιστεί έτσι. Το σημαντικό είναι ότι ούτε το παιδί της δεν έχει ενημερώσει. Ανησυχούμε, δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε».

Επίσης, σημείωσε ότι «κάτι δεν μου αρέσει και δεν μου κολλάει στη σύνταξη του μηνύματος στον σύντροφό της. Παράλληλα, ο σύντροφός της ισχυρίζεται ότι η αδερφή μου πήρε ένα ποσό, το οποίο πάλι δεν μου κολλάει γιατί η αδερφή μου δεν είναι τέτοιο άτομο».

«Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ»

Το Star έφερε στο «φως» το τελευταίο μήνυμα που φέρεται να έστειλε η 41χρονη και σε αυτό αναφέρονταν τα εξής:

«Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Σημειώνεται, ότι η γυναίκα είναι έγκυος και μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από προηγούμενο γάμο, ενώ εξαφανίστηκε την Πρωτοχρονιά και την Πέμπτη εκδόθηκε Missing Alert.