Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η δικηγόρος του μάνατζερ ενός εκ των διασημότερων τράπερ της Ελλάδας, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στα επεισόδια που έγιναν στου Ρέντη και μάλιστα είχε σχέση με τον 18χρονο που πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα, η οποία τραυμάτισε πολύ σοβαρά τον αστυνομικό.

Η Ελισάβετ Πούλιου διέψευσε τις φήμες πως ο μάνατζερ ήταν εκείνος που είπε στις αρχές πως ο 18χρονος εκτόξευσε τη φωτοβολίδα. «Δεν ισχύει», είπε και συνέχισε: «Όπως και δεν ισχύει ο ισχυρισμός πως ο εντολέας μου ήταν εκεί την ώρα των επεισοδίων. Ήταν σε άλλο σημείο και το έχει καταθέσει στις αρχές ·  και σ’ εκείνο το σημείο υπήρχε και κάμερα», πρόσθεσε.

Έπειτα ανέφερε πως ο μάνατζερ του τράπερ με τον πατέρα του 18χρονου «είναι γνωστοί» και υπογράμμισε πως ο εντολέας της έπαιρνε συχνά τον 18χρονο και πήγαιναν μαζί στο γήπεδο. «Έτυχε κάποιες φορές να συναντηθούν στο γήπεδο». Σημείωσε, επίσης, πως «δεν είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, απλά φίλαθλος» και τόνισε πως έχει προηγούμενη εμπλοκή σε περιστατικό οπαδικής βίας, η οποία ακόμη δεν έχει εκδικαστεί. Μάλιστα, κατέληξε λέγοντας πως η υποτιθέμενη εμπλοκή του σε αυτό το συμβάν οφείλεται στα Μ.Μ.Ε.

«Τον απήγαγαν και τον χτυπούσαν επί 12 ώρες»

«Ο πελάτης μου προσήχθη το Σάββατο», είπε παρακάτω και αποκάλυψε: «Απήχθη έξω από την οικία του στο Ίλιον από αστυνομικούς, που του φόρεσαν κουκούλα και τον οδήγησαν σε άγνωστο σημείο. Τον χτυπούσαν επί 12 ώρες, για να καταθέσει, αν γνώριζε κάτι για τα επεισόδια στο Ρέντη».

Όπως ανέφερε, μετά την αποδέσμευση του από την Ασφάλεια, προχώρησε μέσω των δικηγόρων του, σε καταγγελία στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ εξετάστηκε από νοσοκομείο και του χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια 10 ημερών.