Στον ανακριτή έφτασε πριν λίγη ώρα η Εύη Βατίδου, καθώς της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία ότι εμβόλισε μηχανή, καθώς εμπλέκεται σε ατύχημα που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (12/11). Η ίδια έφτασε στον ανακριτή χαμογελαστή και έτοιμη να αναφέρει τη δική της εκδοχή του ατυχήματος.

Στα πλάνα που δείχνει η εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερινά Καινούργιου, η Εύη Βατίδου χαμογέλασε προς τους ρεπόρτερς που την περίμεναν εκεί και τους καλημέρισε. Το μοντέλο δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες, ενώ έδειχνε αρκετά ψύχραιμη.

Ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, έχει αναλάβει την υπεράσπισή της. Όπως ανέφερε ο ίδιος, «η σύζυγός μου επέστρεφε στο σπίτι στη Γλυφάδα, δέχθηκε επίθεση από έναν που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα και πρέπει να ήταν κα μία κυρία. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί. Η σύζυγός μου άρχισε να επικοινωνεί με την αστυνομία, αλλά με κλειστά τα τζάμια. Αυτός έβγαλε τότε το κράνος του και άρχισε να χτυπά με το κράνος το αυτοκίνητο.

Της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Όταν κατάλαβε ότι παίρνει την αστυνομία, ανέβηκε στη μηχανή, η οποία δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας και έφυγε προς την περιοχή που κατοικεί η πρώην σύζυγός μου».