Ένας 42χρονος στο Κερατσίνι βασάνιζε και μετέδιδε μέσω διαδικτύου μια 21χρονη γυναίκα έναν ακόμα 25χρονο με νοητική στέρηση. Οι συνδρομητές στην πλατφόρμα, πλήρωσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για να βλέπουν εκείνον να τους χτυπά με τέιζερ, να τους εξευτελίζει ακόμα και να τους επιβάλλει

«Έχουν προηγηθεί κάποιες φασαρίες και αυτά τα οποία τα ξέρει ας πούμε ο κόσμος. Έχουν βγάλει κάτι challenges τα λένε, που λέει βάλε 20 ευρώ για να ρίξω μια «τειζεριά» στο τάδε το παιδί. Βάλτε λεφτά να τους κουρέψω λεφτά για τέιζερ, λεφτά για σφαλιάρες, λεφτά για ζωνιές. Χτυπιόντουσαν με ζώνη. Είχε δύο διαφορετικά τέιζερ, ένα ελαφρύ και ένα άλλο που ήτανε πολύ πιο δυνατό», αναφέρει πρώην συνδρομητής της πλατφόρμας του 42χρονου.

Μέχρι και σήμερα οι εγγεγραμμένοι χρήστες είναι 21.800. Κάποιοι από αυτούς παρήγγελναν τα βασανιστήρια που ήθελαν να δουν να υποβάλλονται τα δύο νεαρά παιδιά, δωρίζοντας χρήματα, ενώ οι υπόλοιποι απλά παρακολουθούσαν την φρίκη.

Ο 42χρονος ανέβασε συνολικά 554 βίντεο στα οποία κακοποιούσε τα δύο άτομα, ενώ σε κάθε ένα από τα βίντεο μπορούσε να κερδίζει ακόμα και 1000 ευρώ από δωρεές. «Τον κρατάει εκεί με απειλές και βία. Δηλαδή όσες φορές έχει πει στο stream ότι θα φύγω και θα πάω σε άλλο stream έχει φάει ξύλο μέσα στο stream. Τις περισσότερες φορές που έφαγε δυνατό ξύλο», ανέφερε πρώην συνδρομητής του 42χρονου.

Ο πρώην συνδρομητής, περιέγραψε στο MEGA, πως τα θύματα είχαν εγκλωβιστεί σε αυτή την κακοποιητική κατάσταση. «Σε ένα δικό του σπίτι, που είναι σε άθλια χάλια, εκεί πέρα έχει μαντρώσει όλα τα παιδιά με αντίτιμο να τους δίνει ένα πιάτο φαγητό την ημέρα και κανένα ψιλό – χαρτζιλίκι και το βράδυ να μαζεύονται εκεί στο stream του να τους χτυπάει, να τους εξευτελίζει, να κάνει όλα αυτά που κάνει με σκοπό το κέρδος».

Ο 42χρονος αντιμετωπίζει πλέον βαριές κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση, μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά κίνητρα καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο άνδρας συνελήφθη το Σάββατο στο σπίτι του, την ώρα που έκανε ζωντανή μετάδοση.