Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μακελειό στη Λούτσα, καθώς σύμφωνα με τουρκική ιστοσελίδα, οι δράστες με τρία όπλα πυροβόλησαν 60 φορές μέσα σε 35 δευτερόλεπτα.

Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος halktv.com.tr αναφέρει πως «οι δράστες διέφυγαν αφού πυροβόλησαν 60 φορές σε 35 δευτερόλεπτα… Η βαλλιστική εξέταση των καλύκων έδειξε ότι στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν 3 όπλα».

Επίσης, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι στα δύο κρησφύγετα που διατηρούσαν τα θύματα στην περιοχή, δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που μπορεί να συνδράμει στις έρευνες των αρχών.

Σημειώνεται πως πρόσωπο «κλειδί» για την «εκτέλεση των έξι στη Λούτσα» αποτελεί ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» με τα 4 φυσίγγια και 2 πλαστά διαβατήρια στις αποσκευές του. Αν και προς το παρόν δεν έχει «σπάσει» κατά την προανάκριση, θεωρείται δεδομένο ότι υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία γι’ αυτόν.

Τι λέει ο άνθρωπος που νοίκιασε το «κρησφύγετο»

Ο ιδιοκτήτης της μίας οικίας στην οποία διέμεναν οι έξι δολοφονηθέντες της Λούτσας μίλησε για τον τρόπο που τους νοίκιασε το σπίτι, ενώ ανέφερε αν είχε παρατηρήσει κάποια ύποπτη συμπεριφορά.

«Κλείσανε από Δευτέρα με Δευτέρα. 4 Σεπτεμβρίου με 11, Δευτέρα με Δευτέρα. Πληρώσανε μέσω του Airbnb προτού έρθουν, έτσι γίνεται προπληρωμή. Παρέλαβαν τα κλειδιά δύο άτομα. Το πόσοι ήταν μετά δεν το γνωρίζουμε γιατί δεν έχουμε την δυνατότητα», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν παρέλαβαν τα κλειδιά από την αδελφή μου ήταν δύο άτομα. Ήταν ευγενείς, καλοντυμένοι σχετικά και μιλούσαν αγγλικά λίγο σπαστά. Καταλάβαμε ότι είναι Τούρκοι γιατί κάτι τέτοιο έλεγε το κλείσιμο, ότι είναι τουρκικής καταγωγής, κάτι τέτοιο. Γενικά πρώτη φορά παρουσιαστήκαν στο Airbnb», πρόσθεσε στη συνέχεια.