Μπορεί το κυβερνών κόμμα να αποφάσισε την αναβολή του συνεδρίου για το επόμενο έτος λόγω της νέας έξαρσης του κορονοϊού στη χώρα μας, ωστόσο η θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής θα αλλάξει πολύ σύντομα καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προτείνει να αναλάβει τον θώκο ο νυν επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, αντικαθιστώντας τον Γεώργιο Στεργίου.

Η αλλαγή σκυτάλης θα γίνει πολύ σύντομα, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα της ανανέωσης και όπως όλα δείχνουν η διαδικασία εκλογής του νέου γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 10 του μηνός.

Για τον λόγο αυτό ετοιμάζεται μία σύντομη εκδήλωση λίγων ωρών και ψηφοφορία, η οποία θα πραγματοποιηθεί τόσο διά ζώσης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, όσο και ηλεκτρονικά για όσους δικαιούχους το επιθυμούν. Μάλιστα οι ιθύνοντες της οδού Πειραιώς ξεκαθαρίζουν ότι η αλλαγή γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος, στην παρούσα φάση, δεν έχει καμία σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη νέου προέδρου.