Επιστολή με την οποία ζητά την διεξαγωγή debates μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του Κινήματος Αλλαγής ζητά ο Ανδρέας Λοβέρδος με επιστολή που έστειλε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του κόμματος. Θυμίζουμε ότι ανάλογο αίτημα έχει καταθέσει και ο Παύλος Γερουλάνος.

Ειδικότερα, ο κ. Λοβέρδος αναφέρει πως θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των έξι συνολικά υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος, ώστε να συμμετέχουν σε κοινές τηλεοπτικές συζητήσεις στο Α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών που θα διεξαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου και σε δύο μεταξύ εκείνων που θα διεκδικήσουν την ηγεσία στο Β’ γύρο.

Όπως τονίζει, όλοι έχουν συναίσθηση ότι οι εκλογές αυτές αποτελούν ορόσημο και «με την επίγνωση αυτή και με δεδομένη την πεποίθηση όλων μας ότι πρώτο ζητούμενο αποτελεί η μεγιστοποίηση της συμμετοχής των συμπολιτών μας, θεωρώ αναγκαίο να υπάρξει συνεννόηση όλων των υποψηφίων σε συνεργασία με την ΕΔΕΚΑΠ για τις κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις μας». Παράλληλα επισημαίνει πως αντιμετωπίζει θετικά τη διαδικασία ελεύθερης συζήτησης μεταξύ των δημοσιογράφων και των υποψηφίων».

Χθες ο Παύλος Γερουλάνος, που επίσης διεκδικεί την προεδρία, είχε προτείνει τη διεξαγωγή τεσσάρων θεματικών debates μεταξύ των υποψηφίων, σημειώνοντας ότι αυτά θα μπορούσαν να διεξαχθούν σε ισάριθμες πρωτεύουσες Περιφερειών της χώρας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.