Την εκλογή του Ντόναλντ Τουσκ στη θέση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος χαιρετίζει ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Εμείς στη ΝΔ, που είναι από τους πιο ισχυρούς πόλους στο ΕΛΚ, χαιρετίζουμε την εκλογή του Ντόναλντ Τουσκ στην προεδρία της ευρωπαϊκής πολιτικής μας οικογένειας, όπου μέσα από τις τάξεις της θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα ζητήματα που απασχολούν την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες» τονίζει σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο πλαίσιο του συνεδρίου του ΕΛΚ στο Ζάγκρεμπ, ο κ. Μεϊμαράκης. «Όλους μας απασχολεί το μέλλον της Ευρώπης προς όφελος των πολιτών της» σημειώνει ο κ. Μεϊμαράκης και επισημαίνει:

«Στον προβληματισμό αυτό το ΕΛΚ πρωταγωνιστεί. Είναι η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη που εμπιστεύονται οι πολίτες, πρέπει να δώσει πειστικές απαντήσεις στα προβλήματά τους και να εγγυηθεί την επίλυση τους».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.