Κ. Μητσοτάκης: Δεν υψώνουμε τείχη, χτίζουμε γέφυρες με όλους

«Οι ξένες επενδύσεις είναι σημαντικές και η Ελλάδα μπορεί να τις φιλοξενήσει»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:54
22/06/2019
Κ. Μητσοτάκης: Δεν υψώνουμε τείχη, χτίζουμε γέφυρες με όλους
41
loading

Σε εκδήλωση με παραγωγικούς φορείς του Ηρακλείου, με φόντο το ενετικό φρούριο του Κούλε, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν από την αναχώρηση του για τα Χανιά, όπου θα συνεχίσει αύριο την περιοδεία του.

Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στα ερωτήματα των παραγωγικών φορέων και κυρίως νέων ανθρώπων στα οποία απάντησε ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό εξειδικεύτηκαν σημεία του προγράμματος της ΝΔ για την Κρήτη.

Ξεκινώντας το χαιρετισμό του, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε: «Κάθε φορά που βρίσκομαι στην Κρήτη η καρδιά μου χτυπάει γρήγορα, γιατί επιστρέφω στον τόπο μου», ενώ ανέφερε για μια ακόμη φορά: «Δεν θέλουμε να υψώσουμε τείχη, αλλά να χτίσουμε γέφυρες με όλους τους Έλληνες. Στο Ηράκλειο η παράταξη μας αντιμετώπισε δυσκολίες και προκλήσεις. Τώρα όμως, άνθρωποι που παλιότερα δεν είχαν συμπορευτεί μαζί μας, βλέπουν στη ΝΔ τη μόνη δύναμη που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα εκτός κρίσης. Όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους θέλουμε μαζί μας για μια ισχυρή Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στις νέες επενδύσεις λέγοντας: «Οι ξένες επενδύσεις είναι σημαντικές και η Ελλάδα μπορεί να τις φιλοξενήσει. Αυτό που θέλουν οι επενδυτές είναι να μην υπάρχουν μεγάλα γραφειοκρατικά εμπόδια, να είναι χαμηλή η φορολογία και να υπάρχει σταθερότητα. Μια σταθερή κυβέρνηση. Σε αυτό άλλωστε προσδοκούμε και εμείς για την 7η Ιουλίου. Έχουμε ήδη εμπεριστατωμένο σχέδιο για την αναβάθμιση της χώρας και την εξωστρέφεια της».

Σε ό,τι αφορά τον τουρισμό και την αναγκαιότητα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε: « Ο τουρισμός πήγε καλά τα τελευταία χρόνια, όχι γιατί έκανε κάτι η κυβέρνηση, αλλά γιατί οι συγκυρίες με τους ανταγωνιστές μας βοήθησαν σ' αυτό. Φωνάζω, εδώ και καιρό, ότι αυτό δεν θα διαρκέσει και πρέπει να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητα. Δεν είναι κριτήριο η μείωση των τιμών. Είναι σαφές ότι πρέπει να διευκολύνουμε με τη μείωση της φορολογίας, ωστόσο η βελτίωση του τουριστικού προϊόντος σε συνδυασμό με τη διεύρυνσή του θα δώσει την τουριστική κίνηση των 12 μηνών».

Αναφερόμενος στο παράδειγμα της Καλύμνου με τον αναρριχητικό τουρισμό, μίλησε για τα βουνά και τα μνημεία της Κρήτης, τον πολιτισμό αλλά και μια σειρά από συγκριτικά πλεονεκτήματα που, όπως εξήγησε, θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν τον θεματικό τουρισμό, εκτός της αυστηρώς καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου.

Ταυτόχρονα ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη να δοθούν κίνητρα στις τουριστικές επιχειρήσεις για να εκσυγχρονιστούν, θίγοντας και το ζήτημα έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού που απαιτεί, όπως είπε, να δημιουργηθεί στην Ελλάδα ένα πλέγμα σχολών στις οποίες οι νέοι θα σπουδάζουν επαγγέλματα σχετικά με τον τουρισμό.

«Δεν υπάρχουν σχολές πανεπιστημιακού επιπέδου και είναι αδιανόητο σε μια χώρα όπως η Ελλάδα μέχρι σήμερα να απουσιάζει μιας παγκόσμιας εμβέλειας σχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Πρέπει να δοθεί έμφαση στην εκπαίδευση και την κατάρτιση» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Εκτενή αναφορά, απαντώντας σε ερωτήσεις παραγωγικών φορέων, έκανε στον πρωτογενή τομέα: «Έχουμε εξαιρετικά προϊόντα, αλλά μας λείπει η οργάνωση και το μέγεθος που θα μειώσει το κόστος παραγωγής. Οι συνεταιρισμοί με την παλιά μορφή δεν έχουν λόγο ύπαρξης, οι οργανωμένες όμως προσπάθειες των παραγωγών και οι ομάδες παραγωγών είναι σημαντικό να υποστηριχθούν, και οι παραγωγοί μας να γίνουν οι ίδιοι επιχειρηματίες. Είναι σαφές ότι η αυξημένη φορολογία αποτελεί πρόβλημα και η μείωση θα βελτιώσει και τη φορολογική συμμόρφωση«Οι ξένες επενδύσεις είναι σημαντικές και η Ελλάδα μπορεί να τις φιλοξενήσει.» είπε ο κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε ότι αποτελεί ανάγκη η μείωση του κόστους παραγωγής, αλλά ταυτόχρονα η οργάνωση των παραγωγών, η ενίσχυση της εξωστρέφειας των προϊόντων και το σωστό μάρκετινγκ. «Μόνο έτσι θα πάρουν τις τιμές που αξίζουν τα προϊόντα μας» επισήμανε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο θέμα των ελληνοποιήσεων, διευκρινίζοντας: «Τα κυκλώματα που τα διακινούν είναι λίγο πολύ γνωστά. Ξέρουμε τι γίνεται και μπορούμε να παρέμβουμε. Το πάρτι με τις ελληνοποιήσεις τελειώνει».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε, επίσης, στην κλιματική αλλαγή, τις συνέπειες για τις καλλιέργειες και την ανάγκη θωράκισης με έργα υποδομής περιοχών που ούτως ή άλλως, όπως εξήγησε, «γνωρίζουμε ότι κινδυνεύουν». Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Θα έχουμε περισσότερα ακραία φαινόμενα. Αποτελεί προτεραιότητα η μείωση και η εξάλειψη σταδιακά της εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα και ταυτόχρονα έργα υποδομής που δεν θα αφήνουν εκτεθειμένες περιοχές που ξέρουμε ότι είναι επίφοβες. Η Κρήτη, για παράδειγμα, ήταν απροστάτευτη σε επίπεδο υποδομών και σε αυτό έχει ευθύνη και η Περιφέρεια».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

41
σχόλια
 1. avatar PanosGianaros

  Κ. Μητσοτάκης: Δεν υψώνουμε τείχη, χτίζουμε γέφυρες με όλους .

  ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΒΕΡΩΦ. . !
  Τον έλεγαν μάλιστα ειρωνικά . . . . ο γεφυρωποιός . . !
  Λες και δεν είναι παιδί του Κώστα Μητσοτάκη . . . !

 2. avatar Ellraiser

  Όπως πχ. της Αρτας?
  ..................................
  Είχαν μια φορά συμβούλιο οι Γερμανοί, αγανακτισμένοι με τους Πόντιους. Λέει ο Γερμανός διευθυντής:
  - \"Κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί αυτοί οι Πόντιοι έχουν ξεπεράσει τους πάντες σε βλακεία. Είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πρέπει λοιπόν να βρούμε κάτι το οποίο να είναι τόσο μεγάλη βλακεία ώστε οι Πόντιοι να μην μπορέσουν να μας φτάσουν.\"
  Συμφώνησαν και άρχιζαν όλοι να κατεβάζουν ιδέες. Ο διευθυντής τους άκουγε αλλά δεν ήταν ικανοποιημένος. Ώσπου σε μια στιγμή κάποιος λέει το πιο βλακώδες:
  - \"Το βρήκα! να φτιάξουμε μια γέφυρα πάνω από την έρημο Σαχάρα\", λέει.
  Κατενθουσιασμένοι όλοι άρχισαν να χειροκροτάνε. Και αφού ο διευθυντής συμφώνησε, άρχισαν οι εργασίες.
  Μετά από 3 χρόνια που τελείωσε η γέφυρα έγραφαν οι εφημερίδες όλου του κόσμου:
  \"Τεράστια η βλακεία των Γερμανών! Έφτιαξαν μια γέφυρα πάνω από την έρημο Σαχάρα. Ακόμα μεγαλύτερη όμως η βλακεία των Ποντίων. Βρέθηκε Πόντιος να ψαρεύει πάνω από τη γέφυρα!\"

 3. avatar Άννα Α

  Από που το πείρες αυτό Κουλη; βρες κανένα δικό σου να μας πεις

  1. avatar βοας

   Για να μην αναρωτιεσαι και οι 2 το κλεψανε ( και ο Τσιπρας και ο Μητσοτακης) απο ενα αρθρο της Ευφροσύνης Γ. Κίτσιου που δημοσιευτικε 31/12/2018 στην magnesianews.gr .

 4. avatar ΠΡΟΔΟΤΗΣ

  Να λέτε και ευχαριστώ μετακλητοι γυμνοσάλιαγκες που ειναι ο Κουλης. Γιατί εαν ηταν καποιος χαρισματικός με αλλο επώνυμο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επεστρεφε στο 4% τοσο αισχρή και ανικανη διακυβέρνηση που είχε. Λαμπάδα να του ανάψετε.

 5. avatar Καληνύχτα

  Χτίσε όσες γέφυρες θέλεις μόνο που θα είναι σαν το γεφύρι της Άρτας

 6. avatar Πώς τα λες έτσι όμως

  Νομίζεις ότι θα χτίσεις γέφυρες με όλους Αλλά δυστυχώς δεν.....

 7. avatar marman69

  Τρεις λέξεις θα σου πω Κούλη.
  Χριστοφοράκος -Τζία- Γερμανία
  Δεν περιμένω βέβαια να μου απαντήσεις εσυ και η δικοί σου
  Ξέρεις εσυ...

 8. avatar giorgos

  Κ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΕΙΧΗ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΑΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ!!

  1. avatar criskalts

   ΟΥΣΤ ΤΡΟΛ

  2. avatar @giorgos

   Χτίζουμε της Άρτας τα γεφύρια!

 9. avatar giorgos

  ΟΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ [ΚΛΕΥΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ]

  1. avatar criskalts

   ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΕ

 10. avatar ΜΗΤΣΟ Τακη ! Υψωνετε ΤΕΙΧΗ Δεν χτιζετε ΤΙΠΟΤΑ

  Λόγια. Πολλά ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ για να Κοροϊδέψετε τον Κοσμο. !

  1. avatar criskalts

   ΟΥΣΤ ΣΦΥΡΙΖΟΤΡΟΛ

 11. avatar χρυσόψαρο

  το καταλάβαμε, το σύστημα και η ευρώπη θέλει τον μητσοτάκη .
  40 χρόνια είμαστε μαριονέτες και δεν προκειτε ποτέ να το καταλάβουμε.
  είμαστε άβουλος λαός .

  1. avatar @ Goldfish

   Είμαστε υπέροχος λαός φίλε,
   το μόνο πρόβλημα που έχουμε άπαντες (δεξιοί/αριστεροί/ακραίοι και κεντρώοι) είναι που τρέχουμε κάθε φορά ενστικτωδώς και ψηφίζουμε όποιον μας πει \"λεφτά υπάρχουν\", \"σκίζω τα τεφτέρια\" και \"βρέχει λεφτά στη στράτα σου και σύ κρατάς ομπρέλα\".
   Αλλά, ας μην επεκταθούμε περισσότερο και ας παραδεχτούμε ότι \"αυτή η στάνη αυτό το DNA βγάζει\"

  2. avatar criskalts

   Τον ψεύτη ήθελε που πέρασε τα πάντα χωρίς αντιδράσεις, αλλά τι να κάνουμε...

 12. avatar Ch06:21

  Καλημέρα σε όλη την Ελλάδα με τον Ιησού Χριστό. Αγαπητοί σχολιαστές, πρέπει να γνωρίσετε με επίγνωση, ότι ανθρώπινη δικαιοσύνη δεν υπάρχει.Η αδικία, ο πόνος, η θλίψη, η ανθρώπινη αγωνία, δυστηχως πάντα θα υπάρχει.Ας ψηφίζει ο κάθε άνθρωπος αυτό που πιστεύει, να κοιτά τους οικείους του, να είναι ευαρεστος στο κοινωνικό σύνολο, να πράττει το καλό, να αποφεύγει το κακό.

 13. avatar Θα φαμε

  Τη σκονη της Μωροπουλου που την εχει ακομα ο Μητσοτακης στα ψηφοδελτια ενω την κυνηγαει το ελληνικο κρατος για απατη μιας και επαιρνε για 7 χρονια συνταξη χωρις να τη δικαιουται.Οσον αφορα το αν πεταει η οχι πεταει και παραπεταει οπως λεει και η λαικη παροιμια\"Πεταει ο γαιδαρος;Πεταει\".Και οσον αφορα τα αλλα παιδια του κυριου Μητσοτακη απο επιπεδο αλλο τιποτα που απο τις 10 κουβεντες που λενε στις 8 ειρωνευονται.

  1. avatar criskalts

   Μη μιλάς, ΜΥΡΣΙΝΗ.

  2. avatar δεν ειναι υπογα του μαξιμου

   μανολομανολο πετσιτη...μερσινα......κοκαλη σαβιδη κοντομηνα..πολακη κουικ κουντουρα......καλογριτσα .....ποσα χαρισατε στους καπταλες φιλους σας????

  3. avatar μπουρδας Α.Ε.

   Μας επεισες. Αλλα μια και ανοιξες κουβεντα για τα παιδια του, τι εγινε με τα δικα σας τα μπουμπουκια απλυτοι? Καναν πορεια συμπαραστασης για τον αγωνιστη Κουφοντινα? Ριξανε καμια ρουκετα? Καμια μολοτοφ? Ουστ απο δω!

 14. avatar ΠΑΛΛΑΣ

  Καποτε στο ΣΤΡΑΤΟ σπαγαμε δοντακια απο την ΤΣΑΤΣΑΡΑ για να ξερουμε ποσες μερες μας μενανε απο το απολυτηριο.Και ηταν πολλες οι μερες.Εδω ομως οι μερες κοντοζυγωνουν και θα ναι πολυ η σκονη του ΚΥΡΙΑΚΟΥ και των αλλων παιδιων που θα φατε.

  1. avatar Ρε ΠΑΛΛΑΣ τι μου θύμισες . .

   Κι εγώ το ίδιο έκανα ρέ,
   γιατι το κινητό μου τό χε πάρει ο μπαγάσας ο οπλονόμος.
   (γελάς ε; - γιαυτό στο έγραψα)

 15. avatar “Reading between the lines”

  Κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου
  unintentionally (που λέγαμε και στο Harvard)
  μαρτυράς τον πανικό του Σαμαρά, που βλεπει ότι η δικαιοσύνη ακόμη και μετ\' εμποδίων εξακολουθεί να τον πλησιάζει.
  Αν θες πραγματικά να χτίσεις κάτι που θα ωφελούσε την Ελλάδα και τους Έλληνες, χτίσε ενα \"maximum security section\" στις φυλακές Κορυδαλλού.
  .
  Note:
  Προς Νεοδημοκράτες της εποχής που είναι έτοιμοι να ξεράσουν τα αντερά τους.
  Δεν είμαι Τσυριζας, ούτε σοσιαλίστας αλλα ούτε και ακραίος.
  I love you all, I love my Ellada and above all I love the truth !

  1. avatar ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

   \"I love my Ellada\". Why?

   1. avatar Not the brightest question

    But, in case you didn\'t know,
    for all the same reasons you do too !

 16. avatar Μας εχουν ζαλίσει

  με τις επενδυσεις που θα φερουν!
  Τοσα χρονια γιατι δεν έφεραν επενδύσεις ?
  Το μονο που έφεραν οι αχρηστοι χρεοκοπια μνημονια και φτωχεια!
  Τα προβατα τα οδηγουν στο χασαπη Κουλη οι διεφθαρμενοι και διαπλεκομενοι καναλαρχες και δημοσιογράφοι
  χωρις την βοηθεια τους ουτε 3%δεν θα έπαιρνε η καταστροφική ΝΔ

  1. avatar πηγες παλι στη γερμανοκατοχη ???

   εσυ 5 χρονια εκανες καμια επενδυση??καταλαβες οτι κυβερνας?????

   1. avatar Εσυ σιγουρα δεν ενημερώνεσαι

    παρα μονο απο τον Πορτοσαλτε και τοΣΚΑΙ διαφορετικα θα ηξερες οτι επι Συριζα εχουμε ρεκορ επενδυσεων που σε ποσοστα ειναι αναλογα του 2006

    1. avatar Ellraiser

     Η λάσπη είναι εύκολη. Η κολοβή αλεπού όλες κολοβές τις βλέπει.
     Επειδή εσύ είσαι κατευθυνόμενος.....
     Γράψε μια επένδυση - μόνο μια - (με εξαγωγικούς όρους) να σε εξηγήσω το όνειρο.
     Επειδή το λέει κάποιος που θαυμάζεις χωρίς στοιχεία η μια αναφορά?
     Αντίθετα μπορώ να σε πω πολλές που έκλεισαν η μετακόμισαν.
     Raxevsky 2018
     Χαλυβουργική 2018
     Αλαντ/νια ΒΙΚΥ
     Sprider Stores
     ΑΓΝΟ
     ΤΙΤΑΝ
     Πολυ πρόσφατα η ΝΟΥ ΝΟΥ.
     Και άλλες πολλές επι Σύριζα όχι ότι η ΝΔ πάει πίσω και αυτή έχει αρκετές επιτυχίες πτωχεύσεων.!
     Γι αυτό μην γράφετε κοτσάνες περί σοβαρών επενδύσεων (μη εσωτερικής κατανάλωσης) στα ποιο εχθρικά οικονομικά περιβάλλοντα του πλανήτη που ανήκει η Ελλάδα.
     Εκτός κι αν εννοείς το κλέψιμο διαφόρων Ελληνικών εταιριών από ξένους έπενδυτες΄ - πολλές φορές μονοπωλιακών.

  2. avatar τα 5 συριζοκαναλα της ερτ δε σε φτανουν????των κουρηδων το κοντρα δε σε φτανει???του σαββιδη το οπεν???του κοντομηνα?????μοναχοφαης θες νασαι???

   θες κι αλλα????η τσεπη μας τα ξερει ολα σαχλαμαρα.....δε μας καθοδηγει κανεις......οπως εσας ο κορωτσος ο αρβανιτης ο γιαννουλης ο καψωχας η ακριδα και αλλα μπαξεβανοσκυλα ....

  3. avatar εδώ οι καλές Ε π ε ν δ ύ σ ε ι ς, όσο-όσοοο

   Και τι νομίζεις ότι είναι οι επενδύσεις που ακούς να τραγουδούν και να υπόσχονται όλοι τους ; Τίποτα κυρίες που πηγαινοέρχονται στο πεζοδρόμιο μπας και περάσει κάποιος να . . τις πάρει ;
   Και αν προσελκύσεις κάποια απάνω στις φούριες σου, ποιόν από τους δυό νομίζεις ότι θα ωφελήσει η συμφωνία και ποιός θα είναι ο απο πάνω ;
   (στο απλοποίησα για να καταλάβεις)

   1. avatar ΤΟΞΟΤΗΣ

    ΜΑ ΓΙ\' ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΗ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑ . ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΗ Η ΧΩΡΑ ...!!! Υ.Γ. ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΜΕΝΕΙ ΟΥΑΙ ΚΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ !!!!!!

    1. avatar criskalts

     Άχρηστο τρολ, δεν πιάνουν πλέον οι γκαιμπελίστικες μέθοδοί σας, κανείς δεν μίλησε για 7ήμερο εργασίας, για 7ήμερο λειτουργίας των επιχειρήσεων είναι το θέμα.
     ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΟΣΦΥΡΙΖΟΤΡΟΛ

 17. avatar Sheep

  Οοοο ο γλυκουλης μου ιδιος ο mister bean

 18. avatar Χτιζουμε γεφυρες

  Με αυτους που χρεωνουν 70 Ευρω ενα φιλετο κοτοπουλο,με αυτους πιυ χρεωνουν 400 Ευρω μια αστακομακαροναδα,με αυτους που επιτιθενται στους επιθεωρητες του ΣΕΠΕ στη Χιο,με αυτους που στη Καστελοριζο τους ειπε οτι δεν πρεπει να γινονται ελεγχοι απο τον ΣΔΟΕ.Ειναι δυνατον να χτιζει ο κυριος Μητσοτακης γεφυρες με ολους τους Ελληνες οταν χτιζει γεφυρες με αυτους που θελουν να μην κοβουν αποδειξεις και να κλεβουν το ελληνικο κρατος;Εκτος αν εννοει οτι ολοι οι Ελληνες κλεβουν το ελληνικο κρατος οποτε κτιζει γεφυρες με ολους.

  1. avatar ο βερναρδος προλαβε..τις γεφυρες

   εδινε θεσεις και διελυσε τα κομματα......συναλλαγη,,,, διαπλοκη μιζες...διαφθορα.....

  2. avatar Φίλε,

   το μπέρδεψες πολύ. ωραίο μεν αλλά δεν . . πετάει.

   1. avatar Dum spiro spero???

    Δυστυχώς αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα σε μεγάλο βαθμό! Και ανεκτική πολιτική ακολούθησε και ο Κ. Καραμανλής το 2004, τάζοντας \" λαγούς με πετραχήλια\" από την μια πλευρά και κλείνοντας το μάτι στους επιτήδειους από την άλλη!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει