Μία έντονη διαμάχη υπήρξε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη μεταξύ του συμβούλου του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα και μιας γυναίκας η οποία διαμαρτυρήθηκε για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Καρανίκας βρισκόταν σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα άρχισε να διαμαρτύρεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί καμία σχέση δεν έχουν με τη Μακεδονία. Είναι Σλάβοι» φώναζε η γυναίκα. «Αυτό λέει και η συμφωνία. Είναι Σλάβοι» απάντησε ο κ. Καρανίκας. «Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να βάλετε την υπογραφή σας; Είστε προδότες» ανταπάντησε μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Ο άνδρας που κατέγραφε το περιστατικό απευθύνθηκε και εκείνος στον σύμβουλο του πρωθυπουργού λέγοντάς του «Καρανίκα δεν έχεις καμία δουλειά στη Μακεδονία».

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σηκώθηκε από τη θέση του και αντιληφθείς ότι ο πολίτης κατέγραφε με το κινητό του την αντιπαράθεση ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει. «Είμαι σε δημόσιο χώρο…» αντέτεινε ο πολίτης, ενώ ο σύμβουλος στρατηγικής ζήτησε να κληθεί ένας αστυνόμος. Στο σημείο αυτό η καταγραφή σταματά.