Μιλώντας για τα δημοσιεύματα του Τύπου των τελευταίο καιρό σχετικά με το ενδεχόμενο ανασχηματισμού και την τοποθέτησή του στη θέση υπερ-υπουργού ο…Μιλώντας για τα δημοσιεύματα του Τύπου των τελευταίο καιρό σχετικά με το ενδεχόμενο ανασχηματισμού και την τοποθέτησή του στη θέση υπερ-υπουργού ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν υπερ-υπουργοί μόνο υπερ-προβλήματα και υπερ-προσπάθεια από όλους μας». Τόνισε ότι πρέπει όλοι οι Έλληνες να «μοχθήσουμε υπερβολικά και να αλλάξουμε τις κακές μας συνήθειες, διαφορετικά πρέπει να ξανασυζητήσουμε ορισμένα πράγματα».

Σχολιάζοντας την αντίδραση της ΝΔ για το διορισμό συμβούλων στο γραφείο του πρωθυπουργού ο κ. Ραγκούσης είπε ότι πρόκειται για δημαγωγία και συμπλήρωσε ότι το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός χρειάζεται περισσότερα άτομα για να προλαβαίνει όλα τα θέματα που προκύπτουν σημαίνει ότι δουλεύει και ότι δεν κάθεται. Τόνισε δε ότι πρόκειται για μετακλητές θέσεις, που σημαίνει ότι μόλις αλλάξει ο πρωθυπουργός αλλάζουν και τα πρόσωπα και ότι αυτές θα μείνουν ως τέτοιες και για τον επόμενο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.