Μετωπική σύγκρουση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Π. Καμμένου προετοιμάζει η ΝΔ. Στην μάχη μπήκαν ήδη κεντρικά στελέχη όπως ο Β. Μεϊμαράκης και ο Γ. Μουρούτης, ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι από τις δυτικές συνοικίες της Β. Αθηνών απ όπου ουσιαστικά εκλεγόταν ο Π. Καμμένος θα ξεκινήσει ο Α. Σαμαράς τις περιοδείες του.

Σήμερα ο Β. Μεϊμαράκης δήλωσε χαρακτηριστικά σε εκδήλωση της ΝΔ ότι «αυτοί που λένε να μην πληρωθεί ένα κομμάτι του χρέους να μην πάρουν στις εκλογές 10% όπως λένε.

Να πάρουν 50% και μετά να πάνε στη Μέρκελ και να πουν γιατί δεν πληρώνουν. Να μην πάρουν μόνο 10% γιατί τότε θα λένε ότι πάλι φταίει η ΝΔ» αφήνοντας και πάλι να εννοηθεί ότι βασικός στόχος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είναι να καταγράψουν ένα ποσοστό που θα «ψαλιδίσει» τις πιθανότητες της ΝΔ για αυτοδυναμία.

Χθες στην μάχη μπήκε και ο στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά, Γ. Μουρούτης, ο οποίος κατηγόρησε τον Χρήστο Ζώη ότι από υπέρμαχος του μνημονίου έγινε αντιμνημονιακός επειδή οι ενδείξεις που είχε από τη Λάρισα, όπως είπε, έδειχναν ότι δεν εκλέγεται βουλευτής…