Την παρέμβαση της κίνησης «Πράττω», της οποίας ηγείται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της αστυνομικής επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη και της εκκένωσης των καταλήψεων.

Σε ανακοίνωσή της η κίνηση «Πράττω» επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ, παρατηρώντας πως «το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ασχολείται με την επέμβαση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για την τράπεζα Αττικής, ασχολείται με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, ο οποίος επιτελεί έργο στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής, που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας».

Κριτική ασκεί και στη ΝΔ, την οποία καλεί να «αφήσει τα πυροτεχνήματα και τη στείρα αντιπολίτευση. Ο Ν. Τόσκας εκτέλεσε και θα εκτελεί τα καθήκοντά του με γνώμονα το καλό των πολιτών».

«Ας αναλογιστούν όλοι τις ρευστές γεωπολιτικές συνθήκες και να συνειδητοποιήσουν ότι τα ιδεώδη της Πατρίδας και της Αριστεράς, είναι ευρύτερα, των όποιων ξεκομμένων από το λαό καταλήψεων», καταλήγει η ανακοίνωση της κίνησης, στην οποία συμμετέχει και ο κ. Τόσκας.