Σε «άστοχες κινήσεις κάποιων πολύ συγκεκριμένων ανθρώπων» απέδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, τα όσα συνέβησαν στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ, υπογραμμίζοντας ότι ο αρχηγός του κόμματος, Κ. Μητσοτάκης, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος και ότι σίγουρα θα ζητηθούν εξηγήσεις.

«Κάποιες συγκεκριμένες πράξεις κάποιων εκπροσώπων της ΟΝΝΕΔ, νομίζω, αμαυρώνουν την όλη διαδικασία και σίγουρα θα ζητηθούν εξηγήσεις από πλευράς της ΝΔ», σημείωσε ο κ. Καραγκούνης, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

Ο ίδιος ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι οι αναταράξεις στις εσωκομματικές εκλογές της νεολαίας του κόμματος δεν θα επηρεάσουν τη συνολική της εικόνα. «Δεν χαρακτηρίζεται το έργο της ΟΝΝΕΔ από κάποιους πολιτικούς παράγοντες που θέλουν για ίδιο όφελος να επιβάλουν τα δικά τους συμφέροντα» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Εξάλλου, σε ερώτηση τι προσδοκά ότι θα προκύψει από το επικείμενο συνέδριο του κόμματος, τόνισε ότι η ΝΔ θα πρέπει να δώσει την εναλλακτική λύση που έχει ανάγκη ο τόπος και αποτυπώνεται και σε όλες τις δημοσκοπήσεις, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «αλλοπρόσαλλη πολιτική που επιβαρύνει τον ελληνικό λαό».