Νέο επεισόδιο ,όπως αναμενόταν μετά την ομιλία Παπανδρέου , στην κόντρα ΠΑΣΟΚ -ΝΔ. Κύριο χαρακτηριστικό της κόντρας η… καταφυγή και των δύο στο παρελθόν με κορώνες για το ποιος φταίει ή μάλλον για το ποιος φταίει πιο πολύ. Έτσι λοιπόν η ΝΔ έσπευσε να απαντήσει στην επίθεση Παπανδρέου με μια χαρακτηριστική δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Παπανδρέου, δήλωσε ο Γ.Μιχελάκης, αντί να απολογείται για τα λουκέτα, την ανεργία, τη δυστυχία και την κατάθλιψη στην οποία βύθισε τον Ελληνικό λαό, συνεχίζει το παιχνίδι του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας, υβρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία.

Είναι ο ίδιος που πριν το Μνημόνιο, χαρακτήριζε την Ελλάδα διεφθαρμένη χώρα. Είναι ο ίδιος που μιλούσε για Οικονομία στην εντατική. Είναι ο ίδιος που παζάρευε κρυφά με τον Στρος Καν την υποταγή της χώρας στο ΔΝΤ.

Ας μη μας λέει λοιπόν ο κ. Παπανδρέου ότι το ΠΑΣΟΚ σηκώνει σήμερα τον.σταυρό του μαρτυρίου. Είναι ο ελληνικός λαός που επωμίζεται τις αμαρτίες και τα εγκληματικά λάθη του ΠΑΣΟΚ».