Έχεις να πας κάπου αλλά λίγο νυστάζεις, λίγο βαριέσαι;

Κανένα πρόβλημα… Βάλε έναν Αιγόκερω να οδηγήσει και δεν θα φτάσεις απλά με ασφάλεια στον προορισμό σου, αλλά θα ρίξεις και έναν υπνάκο στη διαδρομή.

Ο μάστερ της οδήγησης επιδεικνύει απίστευτη συνέπεια, υπομονή και υπευθυνότητα πίσω από το τιμόνι και είναι σχεδόν αδύνατον να χαθεί.

Ξέρει πότε θα στρίψει ο μπροστινός του πριν βγάλει ακόμη φλας λόγω της καλής του οδηγικής αντίληψης.

Σπάνια παίρνει ρίσκα, φορά πάντα ζώνη και τηρεί κατά γράμμα τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ξέρει καλά τα… χούγια του αυτοκινήτου του και γνωρίζει καλά όλους τους κινδύνους που μπορούν να υπάρξουν από αμέλεια ή επιπολαιότητα.

Ο πιο συνειδητοποιημένος οδηγός του ζωδιακού κύκλου θα αποφύγει καβγάδες και εντάσεις στο δρόμο και θα πατήσει το γκάζι μόνο όταν τον «παίρνει».

Η αγαπημένη του εφεύρεση είναι το GPS, καθώς έτσι γλιτώνει χρόνο και χρήμα ενώ στο πορτ μπαγκάζ του υπάρχει πάντα τρίγωνο και βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών.

Το αυτοκίνητο είναι για εκείνον ένα μέσο προβολής για αυτό και επιλέγει να οδηγεί ένα ακριβό και άνετο όχημα.

Όποιο κι αν είναι το ζώδιο σου, μπορείς πάντα να βελτιωθείς στην οδήγηση! Ακολούθησε τις συμβουλές που σου προσφέρει η εφαρμογή της MINETTA, σε συνεργασία με τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης του Ιαβέρη και ελαχιστοποίησε τους κινδύνους για τον εαυτό σου, τους συνεπιβάτες σου και τους πεζούς.

Μην αφήνεις την τύχη σου στα άστρα! Κατέβασε το MINETTA DRIVE και δες πόσο «μετράς» στην οδήγηση.