Το τιμόνι είναι για έναν Τοξότη η προέκταση του χεριού του και τον βρίσκεις σχεδόν… μόνιμα στους δρόμους χωρίς να βαριέται ποτέ.

Τα ταξίδια και οι βόλτες είναι το αγαπημένο του χόμπι αρκεί να οδηγεί ο ίδιος, καθώς είναι ένας τρόπος να εκτονώνει την ενέργεια του και να γεμίζει τις μπαταρίες του.

Προτιμά τους αυτοκινητόδρομους και τους επαρχιακούς δρόμους, γιατί η κίνηση και το μποτιλιάρισμα στο κέντρο της πόλης μπορούν να τον εκνευρίσουν σε χρόνο dt.

Θεωρεί πως έχει την καλύτερη οδηγική παιδεία από όλους τους άλλους, ενώ ξέρει τα πάντα για το αυτοκίνητό του και γνωρίζει καλά όλους τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

Σαν γνήσιος λάτρης της ταχύτητας και των προκλήσεων ονειρεύεται ότι τρέχει σε πλατιές, άνετες λεωφόρους, αφήνοντας σε όλους πίσω την σκόνη του. Ο ταξιδιάρης Τοξότης οδηγεί ή θα ήθελε να οδηγεί ένα διθέσιο και «χαμηλωμένο» κάμπριο.

Είναι αρκετά άνετος στο τιμόνι, επιδεικνύοντας την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που τον διακρίνει και ξέρει καλά πώς να αντιδρά σε κάθε περίπτωση.

Παρόλα αυτά, έχει την τάση να γίνεται επιπόλαιος, καθώς μπορεί να λειτουργήσει ατίθασα και παρορμητικά, αψηφώντας τον κίνδυνο.

Όποιο κι αν είναι το ζώδιο σου, μπορείς πάντα να βελτιωθείς στην οδήγηση! Ακολούθησε τις συμβουλές που σου προσφέρει η εφαρμογή της MINETTA, σε συνεργασία με τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης του Ιαβέρη και ελαχιστοποίησε τους κινδύνους για τον εαυτό σου, τους συνεπιβάτες σου και τους πεζούς.

Μην αφήνεις την τύχη σου στα άστρα! Κατέβασε το MINETTA DRIVE και δες πόσο «μετράς» στην οδήγηση.